Het podium werd vrijgemaakt, en elk karakter voorbereid met levensspannen van ervaring voor wat uiteindelijk een tastbare overgang is in/naar de nieuwe 5D energieën waar zo velen over gediscussieerd hebben. Voor diegenen die geen kans hadden om mijn 27 september 2015 vervolg te lezen, werd er een 3-delige energie update geschreven, wereldwijd circulerend, en blijft gepost in de artikelensectie van onze website. Terwijl veel zich geopend heeft gedurende de laatste delen van 2015, waren sommigen niet in staat om de nieuwe-uitbreidende vibraties te voelen, welke verschuldigd waren aan de hoeveelheid van integratie die vereist was om volledig jullie energiegebied te herbedraden ter voorbereiding voor onze tevoorschijn komende tijden.

 

leapintolove

Zoals altijd, bied ik deze energie updates aan als een manier van duidelijkheid/overzichtelijkheid te verstrekken, aldus jullie pad met Liefde, mededogen, inspiratie, vreugde, eenvoud en gemak genavigeerd kan worden. Terwijl ik hier ben om jullie te helpen bij het anders zien van de dingen en jullie herinner aan de kosmische opties waarvan jullie vergeten mogen zijn dat zij beschikbaar zijn, is het altijd belangrijk te  herinneren dat jullie unieke pad altijd van jullie zelf is. Terwijl ik deze updates als herinneringen aan mag bieden dat jullie niet alleen zijn in jullie symptomen van ontwaking of mysterieuze patronen van ervaring, is het nooit bedoeld om een vervanging te worden voor jullie aangeboren bekwaamheid om voor jullie zelf te denken. Wat voor kracht er ook aan mij gegeven is, het is mijn plicht, eer en privilege om het poetsmiddel van Onvoorwaardelijke Liefde toe te passen en jullie kracht meer glanzend, opgewaardeerd en stralender dan ooit tevoren bij jullie terug te laten keren.

Dat deze woorden als een gids mogen handelen doorheen een reis die zich ontwikkelt op het tempo van jullie meest geïnspireerde keuzes.

In mijn recente conversatie met het Universum, werd mij verteld dat het thema van 2016 een jaar van geïnspireerde actie is. Het is waar wezens, die geweest zijn op wat aanvoelt als een eindeloze spirituele rollercoaster, eindelijk in staat zullen zijn de belangrijke levensbeslissingen te maken welke een nieuwe werkelijkheid uitnodigen te dagen. Op een collectief niveau, zal 2016 grotere activiteit onthullen op een onder de massa levend niveau, waar gemeenschappen van ontwakende wezens bijeen zullen beginnen te komen om de kwesties te adresseren en oplossingen te implementeren voor het welzijn van onze planeet. Het mag niet de ontwaking gedurende één nacht op een collectief niveau zijn, waar velen in afwachting van zijn, maar het zal een tijd zijn wanneer wij zien dat de mensheid begint te ontwaken uit diens onbewuste sluimer en voorwaarts stapt in de richting van de bewuste actie. Terwijl 2015 scheen te eindigen met veel geweld en verwarring, wordt er een ander plaatje onthult wanneer denkende aan de verschuivingen in energie zoals de weerpatronen. Net zoals een orkaan massale verwoesting kan veroorzaken aan de plaatsen die het bereikt, is diens doel om ruimte op de planeet te reinigen/op te ruimen voor nieuwe dingen om te groeien. Op een innerlijk niveau, hebben de weerspatronen van onze emotionele lichamen individueel en collectief ruimte gereinigd/opgeruimd ter voorbereiding voor nieuwe energieën om tevoorschijn te komen vanaf het begin van 2016 en daaraan voorbij. Voor sommigen, is deze ruimte reiniging/opruiming fysiek slopend geweest. Voor anderen, is het niets minder dan emotioneel uitputtend geweest. Sommigen hadden zelfs de 2-voor1 gecombineerde schaal. En toch, zijn er sommigen die zo uit harmonie zijn met hun onschuld dat de enige manier is om ruimte te reinigen/op te ruimen binnenin henzelf is om van anderen slachtoffers te maken.

 

Dit staat op geen enkele manier geweld toe. De volledige reden dat wij deelnemen aan onze eigen ontwaking is om het bewustzijn van deze planeet te versnellen, aldus allen als Eén kunnen leven gedurende een wereldwijde renaissance van spirituele uitbreiding die dichterbij een actualisatie is dan jullie mogen denken. Zoals altijd, handelt niets dat binnenin jullie verblijft als de oorzaak van waarom de wereld handelt op de manier dat het handelt. In plaats daarvan, zijn jullie getuige van de onrechtvaardigheid en gruweldaden zoals spirituele flitskaarten, waar de ware mix van gevoelens die uitstralen als een resultaat van wat jullie zien het volgende aspect in de rij onthult om gekoesterd, vertroost en geliefd te worden als een hartgecentreerde reis van eeuwige verlossing.

Dat iedere handeling van geweld jullie mag inspireren om vriendelijker voor jullie zelf en anderen te zijn. Dat ieder woord dat jullie uitspreken een zaak van mededogen mag zijn geplant in ieder hart, in plaats van kogels van oordeel die jullie vergrendeld, geladen hebben en gereed zijn om af te vuren onder iedere gegeven omstandigheid. Fysiek geweld en emotionele wreedheid zijn manifestaties van negatieve energie. Het doel is niet om de duisternis in/naar het Licht te keren, maar om iedere schaduw uit te nodigen zich diens ware zelf te herinneren als het allerhoogste Licht van alles door het de liefdevolle ondersteuning aan te bieden die het nooit ontvangen heeft. Door van de pijn, het verdriet, de kwetsuur, angst en kwaadheid binnenin jou te houden, veroorzaakt het bij jou op geen enkele manier om meer van hetzelfde aan te trekken.

In plaats daarvan, trekken wij alleen maar meer negativiteit aan wanneer het geoordeeld wordt door diens verschijningsvorm of gedrag, in plaats van gerehabiliteerd te zijn in de armen van Liefde.

Dit betekent ook niet dat je in een verpestende relatie, agressieve leefsituaties, of oneerlijke werkomgevingen zou moeten blijven als een manier van de schaduwen in diegenen om jou heen te transmuteren. In plaats daarvan, is de doelstelling om altijd jezelf te plaatsen waar het ook is waar jij het beste gerespecteerd en geëerd kunt worden voor je talenten. Vanuit deze ruimte van grotere veiligheid, wordt het leven een open-einde kans om elk aspect van je onschuld te omhelzen, ongeacht wat voor reeks van gebeurtenissen het leven samenstelt, om je gewoon te laten zien wat het volgende in de rij is om geliefd te worden in plaats van geoordeeld. Zelfs als er oordelen binnenin jou actief zijn, is het misschien louter een meer slimme uitnodiging om degene die oordeelt te omhelzen, in plaats van Liefde te onthouden totdat de oordelen wegsterven.

 
 

Wanneer wij degenen worden die veranderen hoe wij de schaduw behandelen en ernaar verwijzen, in plaats van Liefde te onthouden totdat de schaduw eerst verandert, doet een inwendige verschuiving zich voor om ieder aspect van zelfsabotage en innerlijk conflict te smelten wanneer Liefde je gids is. Of je wereld nu schijnt te ontwaken op een versneld tempo of op het tempo van een slak, nodigt dit moment je uit om hardop het volgende inzicht van acceptatie te herhalen:

“Ik accepteer dat ik alleen de exacte versie zie van de wereld die nodig is om gezien te worden, om mijn aandacht naar de aspecten van zelf te brengen die het verdienen om geliefd te zijn. Eén maal per keer, mag ik antwoorden op iedere wreedheid met acties van de tegengestelde vibratie gedurende mijn leven.”

Als jij, of iemand die jij kent een slachtoffer van diefstal is, wat als je op die energie reageerde met een moment van generositeit, ofwel direct of anoniem? Wanneer geweld geen achting schijnt te hebben voor de onschuld van anderen, waarom niet reageren op die energie door zelfs vriendelijker en zachtaardiger te zijn tegen jezelf en anderen? Wanneer wereldleiders schijnen te negeren wat echt belangrijk is, wat als jij reageerde op die energie door een diepere kijk te nemen op je leven om de belangrijke kwesties te ontdekken die je mag vermijden en een grotere bewuste actie implementeert dan de geziene politieke karakters?

Voor sommigen, is het moeilijk te geloven hoe ontwarrend jullie thuis of eindelijk een langverwachte conversatie van eerlijkheid met iemand te hebben die jullie kennen, alles te doen heeft met het oplossen van de wereldwijde kwesties voorhanden. En toch, wanneer het leven begrepen wordt vanuit een energetisch perspectief, herkennen wij de meest directe manier om een collectieve werkelijkheid naar voren te schuiven, is door de vibratie van de gemaakte keuzes te verhogen op een persoonlijk niveau. Aangezien 2016 een jaar van geïnspireerde actie eert, opent het een gloednieuw portaal van eindeloze mogelijkheden. Met het openen van dit nieuwe portaal, kunnen jullie meest krachtige keuzes die vrede, harmonie, gezondheid, evenwicht en welzijn uitnodigen in jullie leven eindelijk tasbare resultaten in jullie buitenwereld manifesteren.

Gedurende een behoorlijke tijd, schenen krachtige veranderingen beperkt tot het aanpassen van de manier waarop je de dingen ziet, of kortdurend verschuift hoe de dingen voelen op een emotioneel niveau. Met de opkomst van 2016, zijn jullie meest ongelooflijke keuzes in staat van jullie meest vervullende werkelijkheid tot leven te brengen - voor eens en voor altijd.

Of je nu uit een diepe fase van integratie komt, al een jaar van geïnspireerde actie ervaart lang voordat 2016 arriveerde, of jezelf compleet gedemonteerd en onbewust gewaarwordt van de eerste stap om te maken, ieder moment handelt als een kans om terug te keren naar Liefde - ongeacht hoe jij je voelt. Zelfs wanneer jij je ziek of vermoeid voelt van van jezelf te houden, waarom niet degene omhelzen die uitgeput is?

Als jij iemand bent die alle hoop verloren heeft en geplaagd wordt door onoverkomelijke wanhoop, kijk dan alsjeblieft naar onze YouTube video, “De Eeuwige Bevrijder van het Leven” voor verdere energetische ondersteuning gedurende dit kritieke stadium van ontwaking. Die video specifiek zal je helpen bij het openen voor Liefde op een zuivere manier wanneer en als de woorden “Ik houd van jou” altijd geassocieerd worden met diegenen die liefdevolle woorden zeiden, maar toen handelden op een kwetsende of misbruik makende manier.

Ook, voor een stap-na-stap gids om je hart te openen en de veiligheid te ontdekken die jouw helderste Licht toestaat te stralen, werd mijn boek “Whatever Arises Love That" geschreven als een energetisch opgeladen handleiding voor het leven in het nieuwe spirituele paradigma.

Dat deze woorden jullie mogen inspireren om één nieuwe onverschrokken keuze te maken op een dagelijks basis, als een manier van het ontrafelen van blokkades van stagnatie met nieuwe-circulerende energie. Eén onverschrokken nieuwe keuze per keer, ofwel geïnspireerd door negativiteit die jou motiveert om te antwoorden met grotere bewuste keuzes in je persoonlijke leven, of louter deze incarnatie te behandelen als een canvas waar je grootste kunstwerk gecreëerd wordt door een serie van dappere beslissingen, en ik eer jullie als een baken van eeuwig Licht en een unieke katalysator van hartgecentreerd bewustzijn.

Uit naam van het Universum, is het nu de tijd om te stralen. Het portaal is nu open voor diegenen die niet langer op de wereld of op anderen wachten om te veranderen, maar zich herinneren dat het leven nu kan evolueren op het tempo waarin jullie bereid zijn om anders voor jullie zelf te kiezen. De wereld bestaat binnenin jullie. Wat jullie in jullie persoonlijke leven veranderen creëert een andere wereld na een tijdsperiode. Dit betekent niet dat de acties van de wereld of de individuen die jullie kennen verschuldigd zijn aan iets uit het evenwicht binnenin jullie. In plaats daarvan, een wereld lijkt alleen te zijn op de manier dat het is, als een manier van inspirerende grotere bewuste actie gedurende het leven van de getuige, wat op diens beurt, golven van genezende energie uitstuurt om alles in het zicht te transformeren.

Jij bent niet de oorzaak van alles dat je ziet. Jij bent de bewuste oplossing verblijvend in ieder hart. In plaats van te kijken naar de wereldwijde problemen waar jullie naar hunkeren om op te lossen, nodig ik jullie uit om eerst jullie aandacht naar de wereldse zaken van jullie persoonlijke leven terug te keren en te durven de krachtige beslissingen te maken die het Licht voor het welzijn van iedereen naar voren brengt.

Als een jaar van geïnspireerde actie arriveert, vraagt 2016 jullie om de volgende vraag zo vaak als mogelijk is in overweging te nemen: “Wat ben ik bereid om anders te doen om vandaag ongelijk aan gisteren te maken?”

Eén nieuwe onverschrokken keuze per keer, inclusief van degene te houden die bang van verandering is of zich niet ondersteund voelt door het Universum, worden jullie afgeleverd dwars over de drempel heen van het slachtofferschap en in/naar de uitstraling van jullie lang verwachte paradijs.

Onze tijd is gekomen, samen als Eén, en in een wereld van eindeloze vragen - is Liefde het enige antwoord.

Vele zegeningen naar allen,

Matt Kahn 

Vertaling: Cobie de Haan 

 

Bron : Denk met je Hart

© Copyright 2016 True Divine Nature, LLC
http://www.truedivinenature.com/EnergyUpdateJanuary2016.htm

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees