De energie is nog steeds zeer hoog en zoveel komt naar boven om doorheen gegaan te worden. Afhankelijk van waar je bent in dit proces, zou je echte grote veranderingen in je leven kunnen ervaren, die ervoor zorgen dat je alles in vraag stelt. Voor anderen, kan het een opleving zijn van oude patronen, gedachten en gevoelens. Hoe dan ook, het is de mogelijkheid voor ons om te zien wat het is dat ons terughoudt, wat het binnenin is dat niet resoneert en om Anders te KIEZEN. Wanneer de oude gedachten, angsten en patronen naar boven komen, kunnen wij kiezen om hen te overschrijven door anders dan voorheen te reageren. Het kan zeer frustrerend zijn om dat, waarvan wij eerder dachten genezen te hebben, opnieuw naar boven te zien komen.

 

Vagus

Op deze momenten kunnen wij ofwel naar onszelf kijken alsof we gefaald hebben, alsof we achterwaarts gegaan zijn, iets verkeerds gedaan hebben OF we kunnen zien dat we een nieuw niveau bereikt hebben, een nieuw begrip en vanuit deze nieuwe plaats moeten genezen. Kunnen jullie voelen hoe anders de energie (vibratie) is in de verschillende opties? Besef dat iedere keer dat onze thema’s naar boven komen, het een kans is om het anders te bekijken, om in onze kracht te lopen en anders te kiezen.

Kijk naar de gedachten die opnieuw naar de oppervlakte blijven komen (twijfel, gebrek, zelfwaarde kwesties enzovoorts) als een computerprogramma die constant op de achtergrond lopende is. Er zijn Lichtcodes aan het binnenkomen die helpen om dit achtergrondprogramma naar de voorgrond te brengen, zodat je kunt zien dat het nog steeds bestaat. Het is op dat moment dat je de CTRL-ALT-DELETE in kunt tikken, door te kiezen om anders te reageren dan dat je eerder gedaan hebt. Kijk naar je patronen. Hoe reageer je normaal gesproken wanneer deze ego-aangestuurde gedachten naar boven komen? Scheld je op jezelf? Word je kwaad en humeurig? Haal je naar anderen uit omdat je niet in staat bent om je emoties te verwoorden en te verwerken? Trek jij je terug en krimp je binnenin ineen? Kijk en ben meedogenloos eerlijk met jezelf. Wanneer je eenmaal ziet hoe je normaal reageert, ben je in de prachtige positie om anders te kiezen. 

Begrijp dat deze programma’s diep in onze psyche lopen, in onze lagen, en wij moeten de tapes via hen allemaal herschrijven. Vaak brengt het Universum (ons hoogste aspect) hetzelfde gevoel binnenin ons maar in andere situaties, zodat wij kunnen zien hoe diep en veelzijdig de programmering lopende is. Het is ook de manier van het Universum van te vragen, “Ben je er zeker van dat je gereed bent om het los te laten? Wat aangaande deze situatie of met die persoon?”

De meest belangrijke dingen zijn hoe jij met jezelf praat tijdens dit proces. Vaak praten we met en behandelen we onszelf op manieren waarop wij nooit met anderen zouden spreken. Je hebt een liefdevol, groot hart - het is tijd om het te gebruiken om volledig van ALLES van Jou te houden. Dit geldt ook voor de delen van jou waar je niet van houdt, de delen die ongerust, bang, verdrietig, alleen, kwaad en gewoonweg verward zijn. Eer dat deel, laat het diens zegje doen. Praat er tegen alsof het een goede vriend is die door een moeilijke tijd heengaat, hoor het, eer het, en geef het comfort/troost. Als je het kleineert of onderdrukt, zal het steeds luider worden. Wanneer je eenmaal deze aspecten van jezelf eert, creëer je ruimte voor spirit om binnen te komen. Als je dit doet, sta je de Lichtcodes toe om jouw programma’s te herschrijven. Dit is een proces en we moeten geduld met onszelf hebben.

Dit is een zeer belangrijke tijd. Deze energie, hoewel oncomfortabel, is hier om ons te helpen genezen en ERAAN VOORBIJ te gaan. Het is hier om ons te helpen in onze kracht te staan, om ons hoogste aspect en ons hoogste potentieel te belichamen.

Fysiek, voelen zo velen deze golven echt tamelijk intens. Als je een herhaling van gedachten en patronen hebt die genezing nodig zijn, kunnen de chakra’s die ermee corresponderen jou moeilijkheden geven. Het zijn onze gedachten die een onbalans in de chakra’s veroorzaken. Als je te maken hebt met kwesties van gebrek van alle vormen, kan de wortelchakra jou problemen geven door lage rug- en stuitpijn te creëren. Als je problemen  hebt met je waarheid te spreken, mag je voelen dat de keelchakra nauw, opgezwollen aanvoelt en in sommige gevallen mag je een zere keel hebben.

We ervaren ook schedeluitbreiding en kroonchakra opwaarderingen, hetgeen kan veroorzaken dan onze slapen trillen en onze kaak en tanden pijn doen. Onze Vagus zenuw wordt ook geactiveerd. Het is aan het uitbreiden om een grotere bloedstroming doorheen het lichaam toe te staan, zodat wij meer Licht kunnen hanteren en zodat ons lichaam in diens kristallijnen natuur met groter gemak kan toenemen. Dit kan veroorzaken dat het achterhoofd, de nek en de bovenzijde van de schouders pijn doen en trillen. Voor sommigen mag dit de eerste keer zijn voor deze uitbreiding, voor anderen maakt het deel uit van het volgende niveau van het Lichtlichaam proces. Er wordt gezegd dat deze zenuw helpt ons brein met ons hart te verbinden.

Neurowetenschapper Stephen W. Porges van de universiteit van Illinois in Chicago beredeneerde dat de Vagus Zenuw de zenuw van het mededogen is, aangezien er van gedacht wordt dat het bepaalde spieren stimuleert in de stemkamer, de communicatie mogelijk makend. Het reduceert ons hartritme. Zeer nieuwe wetenschap suggereert dat het nauw verbonden mag zijn aan de receptoren netwerken voor een oxytocin (hormoon), een neurotransmitter betrokken bij het vertrouwen en de moederlijke binding.

De Vagus Zenuw is de langste zenuw in het lichaam dat vanuit onze nek naar het spijsverteringssysteem, de lever, de milt, de pancreas, het hart en de longen gaat. Dit is geen klein ding in ons lichaam. Het is verantwoordelijk voor onze volledige autonome zenuwsysteem. Wanneer het activeert, kunnen wij maagverstoringen ervaren, duizeligheden, migraines, en gewoonweg algemeen ongemak. Het kan behoorlijk verwarrend zijn en ons bezorgd maken dat wij bezig zijn uiteen te vallen.

Er zijn manieren om je Vagus Zenuw voort te helpen. Diep middenrif ademhalen en de zenuw visualiserend zich uit te breiden en zich te vullen met Licht. Zingen en OM’ing kan ook helpen. Diep aarden en het helpt ook om je Vagal Tone (mate van activiteit in het parasympathische zenuwstelsel) -  te verbeteren. Andere opties zijn het bezoeken van een Chiropractor om te verzekeren dat de nekwervels in uitlijning zijn. Een acupuncturist is ook in staat om te helpen het stromen van deze zenuw te reguleren. Mijn oudste gaat naar een acupuncturist die helpt om haar migraines te verzachten door de Vagus Zenuw te stimuleren. De dokter ik gedurende een maand niet in de stad geweest en met de huidige energieën, ziet mijn dochter hoe gunstig de acupunctuur geweest is. Zij ervaart migraines en intense misselijkheid.

Voor diegenen die het doorheen deze energie goed doen met vreugde en opgetogenheid, vertel het aan anderen. Het helpt diegenen die niet in die ruimte zijn te geloven dat het WELZEKER beter gaat worden; veel beter.

Ik stuur jullie allemaal het helderste Licht vol van Liefde, vreugde, hoop en zegeningen. Dat jullie allemaal gezegend mogen zijn. ♥♥♥

Jenny 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **
 
en meer info op de Facebook Pagina

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees