Oogstmaan - onsterfelijkheid- 30 september 2012 - 5u20  Bij deze volle maan kunnen we oogsten wat we hebben gezaaid. De afgelopen maanden hebben we de kans gekregen om op zoek te gaan naar wie we zijn en wat we werkelijk willen. We hebben ervaringen opgedaan en kunnen nu uitmaken wat er werkelijk bij ons past. We hebben nu meer ruimte om onszelf te zijn en kunnen datgene doen waar we goed in zijn. Ieder van ons heeft een gave, ieder van ons kan zijn bijdrage leveren in onze samenleving. De energie van de voorbije maanden heeft ons geholpen om dichter bij onszelf te komen. Op die manier hebben we stap voor stap kunnen ontdekken wie we werkelijk zijn en waar we werkelijk naartoe willen. Achter al onze emoties en blokkades ontdekten we onze ziel, onze kern. We zijn nu steeds meer verbonden met de bron, de onuitputtelijke bron die ons voorziet van alles wat we nodig hebben.

 

 

 

 

Er zijn grote sprongen gemaakt de afgelopen tijd. Daardoor komen we nu in een stroomversnelling en merken we dat alles rondom ons aan het veranderen is.

Steeds meer mensen worden er zich van bewust dat we liefde in ons dragen en dat we ons niet langer willen aanpassen aan de oude structuren van onze maatschappij. Het pure hartsgevoel is steeds meer aanwezig. Steeds meer verbinden mensen zich met mekaar. We staan niet langer tegenover mekaar maar voelen dat we allen mens zijn, met een hart en een ziel. We zijn allen uniek, maar dan ook weer gelijk. Respect voor mekaar kan nu groeien. Doordat we steeds meer met onszelf in contact komen en ruimte creëren om te ‘zijn’,maken we ook plaats voor de ander om te ‘zijn’. We zijn allen puzzelstukjes, en kunnen samen iets heel groots maken. We hebben elk onze eigen kleur en vorm, maar dat maakt net dat we mooi bij mekaar kunnen passen. We zijn allen uniek en toch zo gelijk.

Onze eigen waarheid is ons licht. We voelen de drang om ons los te maken en we willen onszelf bevrijden van oude structuren. Het maatschappelijke oordeel doet er niet langer toe. We willen nu zijn wie we werkelijk zijn. We ontdekken onze ware aard en zijn vastbesloten om daarnaar te leven.

De angst om naar onszelf te kijken verdwijnt. In deze periode krijgen we de kans om onszelf nog meer te leren kennen. Hierdoor kunnen we onszelf duidelijk neerzetten. Een maatschappij, gemeenschap of organisatie kan ons niet langer tegenhouden.

Onze energie, onze levenskracht neemt toe. We voelen steeds meer die vastberadenheid. Er is geen plaats meer voor twijfel. We zijn het al heel lang beu waardoor we ons losmaken van oude patronen en beperkingen. De tijd om ten volle te leven is aangebroken. We zullen versteld staan van onze vitaliteit en onze daadkracht. We voelen dat er meer is tussen hemel en aarde. Onze kracht neemt toe zodat we naar onze eigen waarheid kunnen leven.

Liefde is datgene wat ons allen verbindt. We hebben allen een verbintenis met de aarde. Zulke verbintenis is puur, eerlijk, makkelijk en natuurlijk. Het respect voor mekaar zorgt ervoor dat we niet de dwang hebben om elkaar te veranderen. We zijn nu bereid om mooie vriendschappen aan te gaan. We hebben geen nood meer aan het drama van relaties wat we eerder hebben gekend. Een nieuwe liefde laat zich zien. Het is een onvoorwaardelijke liefde die niets verwacht en geen eisen stelt.

Vrijheid is waar we naar streven, op zovele vlakken. Als we het geluk in onszelf voelen, dan ontstaat die pure liefde. Door deze liefde te ervaren zijn we niet langer afhankelijk van anderen of maken we anderen niet meer afhankelijk van ons. We kunnen dan ontspannen in mekaars gezelschap zijn, en kunnen ook genieten van wat tijd met onszelf. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid. De liefde die we voelen maakt dat we op een vriendelijke en vriendschappelijke manier met onszelf en anderen kunnen omgaan. We voelen ons steeds meer verbonden met elkaar, zonder het gevoel te krijgen dat we mekaar iets verschuldigd zijn. Er komt steeds meer eenheid. Het ego krijgt steeds minder plaats.

Door steeds meer onszelf te zijn, gaan we mekaar anders gaan bekijken. Als we beseffen dat we allen gelijk zijn, dan kunnen we samen door die grote ommekeer. Er is duidelijk een verandering in ons bewustzijn. We zijn op weg naar een doorbraak. Door op te komen voor onszelf doorbreken we iets groots. We voelen al heel lang de drang om te laten zien wie we werkelijk zijn. De afgelopen maanden heeft de energie ons geholpen om te kijken naar onszelf. We kunnen nu laten zien wie we werkelijk zijn. Die laatste angsten kunnen we van ons afgooien. De onrust en onzekerheid die we voelen, is onze oude angst voor verandering en vernieuwing. We gaat niet naar iets onbekends, maar naar iets wat ons erg vertrouwd is. We gaan terug naar onze pure vorm, naar liefde en eenvoud.

Wie ben jij en wat wil je? Wat voelt goed voor jou? Doe de dingen die je energie geven en laat nu definitief die vermoeiende levensstijl achter je. Jij weet nu diep binnen in jezelf wie je bent. Voel jij ook die drang om jezelf definitief neer te zetten? Voel jij ook steeds meer de liefde die stroomt tussen mensen, tussen hemel en aarde?

 

© Leni De Chou

 

Bron : Plazilla

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees