Vandaag zouden wij graag de huidige gebeurtenissen met jullie willen bespreken, geen nieuwe zaken, maar de dingen die in jullie levens gaande zijn. We zullen er gewoon recht induiken. Aan jullie werd verteld een heleboel dingen in jullie levens te verwachten. En wij hebben jullie herhaaldelijk verteld dat de belangrijke dingen waren wat er aan het gebeuren is in jullie innerlijke wezen en dat de rest als een resultaat daarvan zou gebeuren. Wij vertelden jullie dat jullie externe wereld niets anders kon zijn anders dan een reflectie van het innerlijke. Het woord “spoedig” werd iets van een grapje/lachertje. “Oh nee! Niet weer ‘spoedig’!” En wij zeiden dat de veranderingen ‘nu’ aan het gebeuren waren, maar nog niet naar de oppervlakte waren gekomen.

 

De Raad

Nou, het naar de oppervlakte komen is begonnen. Welnu, wij zullen verscheidene gevallen aanhalen hier, maar wij waarschuwen jullie dat te denken dat je buitengesloten werd overduidelijk vermeden zou moeten worden. Elk van dat wat wij aanhalen gebeurde bijna van de ene op de andere dag, en elk van jullie is op een andere reis dan wie anders dan ook. Wat zal jullie morgen brengen? 

Sommigen worden zich plotseling gewaar dat zij beginnen te communiceren met mensen die niet langer meer in het lichaam zijn. Sommigen praten met de dieren om hen heen. Velen beginnen zich af te vragen wat alle lichten om hen heen zijn. Velen meer zeggen, “Vertel met niets over zonnevlekken en energieën. Ik voelde hen voordat jij over hen wist.” Velen moeten leren omgaan met de energieën, gevoelens in publieke plaatsen, die zij nooit eerder opmerkten. En meer….

Dus jullie veranderingen hebben nu een graad bereikt welke de resultaten veroorzaakt naar de oppervlakte te komen in/naar jullie besef. Het is OK voor jullie om verrast te zijn, zelfs opgewonden eerst. Maar ben discreet en leer op je gemak te voelen met wat het ook is dat je ontdekt. Begrijp dat, in termen van het grotere wezen waarover wij jullie vertelden dat jullie dat zijn, deze helemaal niet nieuw zijn. Jullie brengen louter in jullie bewustzijn naar voren wat jullie in voorafgaande tijden goed verdiend hebben. Nu zal het beginnen jullie een beetje meer van een antwoord te laten zien aangaande jullie voortdurende vraag, “Waarom ben ik hier?” en het zou ook moeten dienen om jullie erop te wijzen dat jullie inderdaad alles zijn dat wij jullie vaak verteld hebben dat jullie zijn.

Dit werd een korte boodschap vandaag, maar we namen de kans in plaats van het te missen. Voor diegenen die deze veranderingen al zien, gefeliciteerd. Voor diegenen die nog steeds wachtende zijn, ben je er gewoon van bewust dat ook jij veel meer bent dan dat je weet. Jullie tijd is nu hier.

Goedendag. 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees