Dierbaren, Velen van jullie denken na over jullie volgende beweging, “Ga ik dit doen? Of, zou ik dat moeten doen? Wat zal mijn leven compleet maken, want ik kan hier zeker niet gewoon gaan zitten en niets doen? Er moet iets voor mij te doen of te bereiken zijn.” Aldus is het dat velen van jullie zich verloren voelen en daarom, in pijn. Niet vanwege iets dat jullie gedaan hebben, maar omdat er niets is dat jullie kunnen doen. Maar om te zeggen dat je op je beloning moet wachten is ook niet helemaal accuraat. Want je volgt louter de richtlijnen van je innerlijke-wezen op. En als dat betekent na te denken over je vreugdes, of zelfs over je angsten, dan is dat de meest directe stap die je mogelijk maar kunt nemen naar je droom.

 

werk

Jullie zijn tamelijk bekwaam aangaande het 3D concept van, “Ik fantaseer en dan werk en werk en werk ik om die droom te creëren. En als ik gelukkig ben, zal die droom werkelijkheid worden.” Jullie nieuwe actiestappen zijn om te stoppen, te luisteren naar jullie innerlijke wezen en op te volgen wat jullie horen of voelen wanneer jullie dat aldus doen.

Werk maakt niet langer meer een deel uit van jullie creatie element. In plaats daarvan, is het om zachtjes in/naar wat het ook is waar je over droomt te verhuizen. Magie hangt inderdaad in de lucht - Echter niet zoals jullie het je eens voorstelden. Jullie nieuwe magie is veel rustiger en vereenvoudigd.

Dat is wat jullie nu adresseren. Hoe te creëren zonder de zouden moetens, moetens, verwachtingen, angsten en kwaadheid waar jullie aan gewend zijn in de 3D. Het is gewoon. 

Een concept dat uitermate moeilijk voor jullie om te accepteren of zelfs te begrijpen is. Om niets te doen is waar jullie om en over lachten in de 3D. “Kijk, hij doet niets en verwacht miljoenen te verdienen.” Dergelijke personen waren in feite de voorlopers van de Nieuwe Jij. Het is gewoon dat noch zij noch jullie wisten dat dat waar was.

Natuurlijk, niet iedereen die niets deed waren voorlopers in de 3D, maar velen meer dan jullie nu, waren het aan het visualiseren en zijn het.

Deze overgang is van angst naar vreugde, inclusief de angst van het labelen en het afprijzen van anderen voor hun innerlijke-werkingen te volgen. Wie zou geraden hebben, veertig-jaren-geleden, dat velen van de opstartende computer goeroes slimmer waren voor niet hun college cursusWERK te voltooien dan iemand die dat wel deed? Deze computer goeroes dachten “buiten het kader” voordat iets dergelijks cool was, zoals jullie zeggen.

Meer dan jullie waarschijnlijk verwachten denken en handelen anders dan de norm - inclusief jullie. Aldus is het dat jullie leren - net zoals andere Lichthouders dat doen - dat te verheugen in iets dat plezieriger is en minder tijd neemt, dan naar iets toe te werken. Jullie veranderen de werkkaart - uur na uur, minuut na minuut, hoewel zogenaamd niet productief, aangezien jullie je doel in/naar de creatie dromen.

Aldus is het dat jullie aan het leren zijn om jullie innerlijke-wezen te gebruiken om een nieuwe wereld van vreugde te creëren. En terwijl jullie dat doen, beseffen jullie dat jullie Aardedroom aan het gebeuren is zonder werk, zonder de zouden moetens, zonder wat dan ook dat de creatie in de 3D omschreef - anders dan te zijn.

Jullie hebben je Aarde droom voornemen gecreëerd. Jullie hebben dit en dat gedaan om het proces te vergemakkelijken - merendeels dat het niet mocht baten. Probeer nu jullie nieuwe 5D benadering van gewoonweg te zijn. Jullie innerlijke-wezen toestaand om jullie aan te sturen naar dat wat jullie vreugde geeft. En door aldus te doen, de stukjes vast klikkend die jullie Aarde droom zullen creëren.

Steve Jobs had er geen idee van waarom een kalligrafieklas “hem riep” nadat hij afgehaakt was van college, maar het leek leuk te zijn. Het eindproduct van zijn plezierige klas, is jullie bekwaamheid om talrijke lettertypes op jullie computer te kiezen. Misschien een klein detail, maar eentje die jullie met weinig energie aan jullie zijde vreugde geeft wanneer jullie een leuke nieuwe lettertype selecteren voor die speciale aantekening of uitnodiging.

Aldus is het dat ook jullie bij toeval vreugde zullen vinden in een stukje dat een deel van jullie Aardedroom wordt, zeer waarschijnlijk zonder te weten dat iets dergelijks waar is totdat je terugkijkt. Misschien een passage uit een boek dat je leest, als je het nalaat om je woning schoon te maken, zal het stukje zijn dat alles op diens plaats laat klikken. Misschien een kampeerreisje met vrienden zal jullie introduceren naar een nieuw concept. Lichte en levendige stukjes die zogenaamd geen betrekking op jullie leven en, zeer specifiek, jullie droom hebben - totdat het dat doet.

En aldus is het dat jullie aan het overgaan zijn van te creëren in angst en werk, naar het creëren in plezier en vreugde. Volg je hart, je vreugde - ongeacht hoe ongeloofwaardig het ook toeschijnt - om je Aardedroom te creëren - en je zult het. Werk met het creëren van je Aardedroom en het zal altijd net voorbij je greep blijven.

Het is tijd voor vreugde aangaande je droom, niet om erin te werken.

Voor velen, lijkt een dergelijke gedachten nochtans een volgend uitstel van jullie Aardedroom creatie - dat het jouw fout is dat je het nog niet gecreëerd hebt.

Niets zou verder van de waarheid verwijderd kunnen zijn. Sommigen van jullie grepen jullie overgang naar vreugde sneller dan anderen. Jullie hebben of creëren nu jullie Aardedroom. Anderen van jullie hebben een beetje van een vreugde verfrissende cursus nodig. En aldus is het dat wij jullie aanmoedigen om met jullie droom te spelen, in plaats van het feit te betreuren dat jullie nog niet hard genoeg gewerkt hebben om dat te creëren wat jullie wensen. Jullie ZULLEN creëren, want jullie zijn op de voorgrond van deze verbazingwekkende overgang.

Jullie zijn slechts aan het leren dat werk niet langer meer toepasbaar is. Inderdaad een waardevolle les - en een les die jullie naar buiten naar anderen zullen projecteren als zij jullie vreugde en ja, jullie droomcreatie observeren. Wanneer zij vragen waarom je zo gelukkig was, zal je hen eerlijk vertellen dat geluk er niets mee te maken had. Je genoot jezelf louter in/naar je Nieuwe Leven.

Zo zij het. Amen. 

Vertaling: Cobie de Haan

Bron: Denk met je Hart

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com
 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees