Een mens zoekt voortdurend naar echte waarden in het leven. Door bewust te leven en positief te denken kan men gezondheid en geluk ervaren. Het niveau van bewustzijn zal verschillen op elk levensgebied. Om de weg naar het bewustzijn te bewandelen moet men de ander tegemoet treden, zonder gebruik te maken van de egogerichte tactieken. Wanneer men tevreden is met zichzelf en ook de ander het beste gunt, is men goed op weg om bewust gelukkig te zijn! Wie gelukkig is straalt uit!

 

 

 

Een weerspiegeling

Het klopt in veel opzichten dat ons leven ons bewustzijn weerspiegelt. We leven in een geestelijk universum van oneindige overvloeden die soms worden beperkt door onze eigen gedachten en opvattingen over de werkelijkhed. Tijdsbesef, liefde en gedachtenkracht zijn middelen die hiertoe positief kunnen aangewend worden.

Geestelijke vrijheid...

Op deze aarde hebben wij als mens een belangrijke taak te vervullen, waardoor we spiritueel zeer afhankelijk zijn. Om vrijheid van geest te ervaren en om ons doel te bereiken moeten we onze beperkte en geprogrammeerde gewoonten loslaten. Het schept de illusie dat het leven volledig maakbaar is. Wanneer er dan iets ongewenst gebeurt, is er geen respect, door het feit dat we niet alles kunnen beheersen. Zo krijgt men dan een veroordeelde houding ten opzichte van zichzelf en naar anderen toe.

Positieve gedachten...

Door ons positief in te stellen verkrijgen we een verruiming van ons bewustzijn. Want gedachten zijn levend en hebben een vibrerende invloed. Ze hebben een intense aantrekkingskracht. Het is een feit dat positieve gedachten ook positieve gevolgen hebben, en negatieve gedachten uiteraard negatieve gevolgen, die ons vervolgens veel last kunnen bezorgen. Positieve gedachten en een groot zelfvertrouwen kunnen wonderen verrichten. Alle succesvolle mensen dachten positief, en hebben daarom zoveel succes!

Levenskracht!

Wanneer ons bewustzijn is gevuld door in evenwicht zijnde ervaringen, zodat gevoelens, gedachten en verlangens in harmonie zijn, dan zullen onze wensen in vervulling gaan. Wanneer we dan ons doel bereiken zijn we diep gelukkig, door het stromen van de levenskracht door heel onze ledematen. Dit is een ervaring om nooit te vergeten. Het maakt ons gewoonweg gelukkig!

Bewustzijn...

Wanneer we in de natuur of in een sfeervolle omgeving kunnen vertoeven, kan dit een harmoniserende invloed hebben op ons bewustzijn. Het geluk zit in kleine en eenvoudige alledaagse dingen, zoals bv. : Door het plukken en bestuderen van een mooie geurige roos, kan men stil worden en in ontroering geraken... Genieten is de boodschap! Dit is nu werkelijk bewustzijnsverruiming en maakt ons diepgelukkig!

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees