Paranormaal Onderzoek

banner Paranormaal Onderzoek

 

Voelt u aanwezigheid in huis? Last van entiteiten? Andere problemen waar u geen raad of antwoordt op heb? Dan kan u misschien eens een Paranormaal onderzoek overwegen. Hier vind u verschillende artikels over paranormaal onderzoek.

Leven-na-dood

Na een groot onderzoek van de Universiteit van Southampton is geconcludeerd dat iets van ons blijft voorbestaan na onze dood. Bijna-doodervaringen en uittredingen zijn echt en vinden plaats als het lichaam klinisch dood is, luidt het. Wetenschappers dachten altijd dat het brein na een hartstilstand niet langer dan een halve minuut actief bleef, maar uit het nieuwe onderzoek blijkt dat mensen tot enkele minuten na hun dood nog ervaringen kunnen hebben. De onderzoekers analyseerden 2060 gevallen van hartstilstand waarbij de patiënt drie minuten of langer dood was verklaard. Van hen kon 46 procent zich ervaringen herinneren die na hun dood hadden plaatsgevonden.

edison-geesten

De Amerikaanse uitvinder Thomas Edison (1847-1931) wilde een apparaat bouwen waarmee hij kon luisteren naar de stemmen van de doden. Dat blijkt uit een hoofdstuk in de memoires van de uitvinder, die afgelopen week opnieuw zijn uitgebracht in Frankrijk. De uitvinder van de gloeilamp en de fonograaf wilde de stemmen van heengegane zielen opnemen. Na zijn dood werd pas bekend dat hij zich bezighield met de geestenwereld. Sommigen dachten in eerste instantie dat Edison een grap maakte of dat het een hoax was, omdat er geen ontwerp van het apparaat is ontdekt.

Bijna-doodervaring

Harry Langjouw (66) had een bijna-doodervaring. Hij ene moment viel hij van de ladder, het volgende moment liep hij door een prachtig halletje met felle kleuren. De hal hield op een gegeven moment op, alles werd grijs en hij besloot terug te keren naar het leven. Langjouw viel in 2001 van een steiger, brak zijn hand en kwam op zijn hoofd terecht. Hij lag vier weken in coma. Het was in september, van de aanslagen in New York heeft hij nooit iets meegekregen. Hij keerde terug uit de dood als een kind. Hij moest alles weer opnieuw leren en wist de namen van zijn twee kinderen niet meer.

kvl-oisterwijk-620x181

Een groep onderzoekers heeft paranormale activiteiten waargenomen in de oude Koninklijke Lederfabriek in Oisterwijk. Dat meldt Omroep Brabant. Het is één van de Brabantse erfgoedcomplexen waarin de provincie investeert voor renovatie en herbestemming. Het complex moet in 2020 klaar zijn voor hergebruik en nieuwe bedrijven. In de 80 jaar dat de fabriek open was, hebben er duizenden mensen gewerkt. De zielen en gedachten van al die arbeiders hebben volgens Alex Helmers nog steeds geen rust gevonden en dolen nog volop door het complex.

ruis-bandstemmen

Sinds de uitvinding van elektronische communicatie zijn er mensen geweest die zeggen dat ze spooktelefoontjes hebben gekregen van geesten. Aan het begin van de 20e eeuw werden in afgesloten ruimtes bandrecorders geplaatst om stemmen op te nemen. Sommigen hebben naar eigen zeggen contact gehad met overledenen via afbeeldingen op computer- of televisieschermen. Er is maar weinig wetenschappelijke literatuur over het onderwerp voorhanden. Dr. Imants Barušs van de University of Western Ontario in Canda besloot onderzoek te doen naar bandstemmen. Hij publiceerde in 2001 over zijn onderzoek in het Journal of Scientific Exploration.

Vorige-levens

Sommige kinderen hebben gedetailleerde herinneringen aan vorige levens. We kijken naar enkele gevallen die zijn onderzocht en waarbij de herinneringen overeenkomen met bepaalde mensen die zijn overleden. Brandend gebouw. “Voordat ik een baby was, had ik zwart haar,” zei Luke, de twee jaar oude zoon van Nick en Erika uit Cincinnati in Ohio. Het stel schonk verder weinig aandacht aan de uitspraken van het jongetje. Luke deed mee aan het programma ‘The Ghost Inside My Child’.

In het boek Opening Heaven’s Door vertellen overlevenden van scheepsrampen, vliegtuigcrashes en aanslagen hoe ze op mysterieuze wijze in veiligheid werden gebracht. Er zijn veel verhalen van soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog werden bijgestaan door een spookachtige verschijning. Soldaat George Maxwell raakte tijdens de oorlog zijn eenheid kwijt. Hij wist niet waar hij was en had geen idee waar de vijandelijke linies zich bevonden. De doodsbange Maxwell wilde een willekeurige kant oplopen toen hij een stem hoorde: “Ga zitten en wacht.” Maxwell gehoorzaamde, waarna één van zijn strijdmakkers hem later in een krater vond.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees