Ongeveer een week geleden verscheen in Engeland een graancirkel die niet alleen ontzettend mooi is, maar ook heel gecompliceerd. Dusdanig zelfs dat een krant als de Engelse Daily Mail vertwijfeld uitroept: “Hier moeten ze tijden mee bezig zijn geweest”.
En toch verschijnen ook de meest gecompliceerde graancirkels in een mum van tijd. Zo zijn ze er niet, even later kijk je weer en dan zijn ze er wel. Dit is de graancirkel waar het om gaat:

 

 

Het mysterieuze patroon lijkt op de het oude Tibetaanse Boeddhistisch symbool van een “eindeloze knoop”. Een ingewikkeld patroon van lijnen en cirkels dat gebruikt wordt om de eeuwige tijdstroming weer te geven.

Het symbool heeft veel betekenissen, maar het heeft geen begin en geen einde. Volgens Boeddhisten representeert dit symbool de wijsheid van Boeddha.

Zelfs de piloot, Matthew Williams, die over deze cirkel vloog en de foto’s maakte zei: “Ik ben altijd een beetje sceptisch, maar dit is zo’n ingewikkeld ontwerp dat ik mij niet kan voorstellen dat iemand van ons mensen dit kan maken. Voor mij straalt deze formatie grote vrede en kalmte uit. Deze in- en doorelkaar lopende lijnen met bochten geven een geweldige energie, temeer als je beseft dat het een ononderbroken lijn is”.

Eigenlijk prachtig om te zien, hoe ze bij de Daily Mail, die het liefst zouden willen vertellen dat deze cirkel gemaakt is door een paar mensen met planken, beseffen dat dit wel heel ongeloofwaardig zou overkomen. Dan maar liever, zoals zij doen, zonder verklaring komen, maar zich wel wanhopig afvragen hoe het dan wel gemaakt is.

 

 

Bron :  Niburu

 

{jcomments on}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees