In een perceel graan in het Groningse Stadskanaal zijn gisterochtend opeens graancirkels verschenen.Hennie Speelman ontdekte om kwart voor zeven een aantal graancirkels tussen de Onstwedderweg en de vloeivelden.Ze maakte foto’s van de graancirkels vanaf de flat Achterstekamp. Ronny ging ook naar de tiende verdieping van de flat om opnames te maken.Roy Jansen heeft in het perceel monsters genomen van zilverkleurige vlokken die hij in de kern van de grootste cirkel heeft gevonden. ’s Nachts maakte hij vanaf de achtste verdieping foto’s van het onweer. Hij heeft tussen twee uur en half vijf niemand op het land gezien. Toen hij ’s morgens in het trappenhuis was vielen hem de cirkels op.

In 2001 waren op hetzelfde perceel ook al graancirkels te zien. Die kregen toen de naam De Schorpioen. Stadskanaal stond een jaar lang in het teken van een grote graancirkel in het weiland van boer Adams aan de Onstwedderweg.

 

 

Voor het ontstaan van graancirkels zijn meerdere theorieën in omloop, variërend van een natuurverschijnsel tot buitenaards leven dat is geland. Zijn de graancirkels ontstaan door het vreemde weer van zondagnacht of hebben buitenaardsen Stadskanaal weer als landingsplaats uitgekozen?

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2312}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees