Op het Engelse platteland zijn op slechts 24 kilometer van elkaar twee graancirkels verschenen. Het gaat om de meest complexe formaties van dit jaar. Deze zomer zijn er al veel graancirkels verschenen in de weilanden in het zuidwesten van Engeland. Dat meldt de Daily Mirror. Het gebied staat bekend als een broedplaats voor graancirkels. De nieuwste twee formaties verschenen slechts enkele dagen na elkaar.De ene graancirkel werd ontdekt in Monument Hill in Wiltshire en toont een kubus in een cirkel met daaromheen een band met versieringen. De formatie heeft een doorsnee van bijna 120 meter en is op 6 augustus verschenen.

Vijf dagen later werd een kleinere graancirkel ontdekt in een graanveld in Hackpen Hill. Deze formatie had een doorsnee van ongeveer 20 meter. De twee gewasformaties zijn onder andere gefotografeerd door Lucy Pringle, een luchtfotograaf die onderzoek doet naar het fenomeen.

“Het seizoen ging dit jaar pas laat van start vanwege de koude winter en lente,” zei ze. “Plotseling worden ze overal gevonden terwijl de meeste buitenlandse toeristen onze kusten alweer hebben verlaten. Deze cirkels zijn de grootste en meest complexe tot nu toe deze zomer en bevatten interessante geometrie.”

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2403}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees