In de buurt van de plaats Ipuaçu in de Braziliaanse deelstaat Santa Catarina zijn twee grote graanformaties gevonden. Lokale ufologen zijn ervan overtuigd dat ze niet door mensen zijn gemaakt. Er is een prijs van 20.000 Amerikaanse dollar uitgeloofd voor eenieder die kan bewijzen dat ze nep zijn. De eerste graancirkel werd op 2 november rond 07.00 uur lokale tijd in een weiland gevonden door een lokale bewoner. Een vrouw die iedere ochtend om 06.00 uur haar hond uitlaat, zei dat ze die dag niets bijzonders in het weiland had gezien.

 

 

Onderzoekers maken hieruit op dat de cirkel ergens tussen 06.00 en 07.00 uur is gemaakt. De tweede graancirkel werd kort daarop ontdekt en is waarschijnlijk rond dezelfde tijd gemaakt. Beide cirkels hebben een doorsnee van 54,06 meter. Net naast de eerste graancirkel is nog een tweede cirkel gevonden met een diameter van 20,4 meter.

Professor Antonio Inajar Kurowski van het Instituut voor Criminologie van Paraná concludeert op basis van zijn onderzoek (pdf) dat er waarschijnlijk geen mensen betrokken zijn geweest bij de vorming van de cirkels, maar dat ze wel zijn gemaakt door een intelligente kracht.

Foto’s en beelden zijn aangeleverd door A.J. Gevaerd, oprichter van het Braziliaanse tijdschrift UFO.

 

 

Bron: Niburu

 

{fcomment id=2768}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees