In Hoeven zijn in de nacht van zondag op maandag graancirkels gevonden door medium Robbert van den Broeke. Dat meldt Omroep Brabant. Afgelopen jaar verschenen er ook graancirkels in de provincie Noord-Brabant. Hoeven wordt al jaren aangedaan door ‘ruimtewezens’. De veelbesproken Van den Broeke komt zelf uit het buurtschap en heeft er naar eigen zeggen inmiddels meerdere graancirkels en buitenaardse wezens gezien.

 

 

 

Onduidelijk

Op zondagavond had Van den Broeke een vriend op bezoek. Hij zei dat het medium ‘iets voelde’, waarna het tweetal besloot in de auto te stappen en naar het weiland te rijden.

Van den Broeke schrijft op zijn website dat de nieuwe graancirkels mogelijk verband houden met een bezoek van zijn persoonlijke gids Doya. Die zou hem hebben verteld dat er nu ‘een nieuwe periode zal aanbreken met veel bijzondere gebeurtenissen’.

Wie de graancirkels heeft gemaakt en hoe ze er terecht zijn gekomen, is niet bekend. Veelal blijft het onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de geometrische patronen.

Opspraak

Soms blijkt achteraf dat ze door mensen zijn gemaakt en gaat het om een reclamestunt. Afgelopen jaar zorgde een graancirkel op een weiland van een boer uit Zevenbergschen Hoek voor opschudding. De cirkels bleken een tractor te vormen om reclame te maken voor het Agroweekend dat kort daarop plaatsvond op het land van de boer.

Tussen 2005 en 2007 vond Van den Broeke, die in 2010 zelf in opspraak raakte, zeker vier mysterieuze graancirkels in Hoeven.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees