Graancirkels en het Oude Egypte. De reden dat ik naar Egypte afreisde is de link tussen die twee. “Hiërogliefen in de velden”, zo noemde ik de graancirkels afgelopen zaterdag tijdens het seminar in Caïro. Het publiek snapte het direct en verbaasde me met een enorm hoog spiritueel niveau. In Denderra ontmoette ik een sjamaan bij de oude tempel van de Hathors. Een prachtige man met diepe rimpels en pretogen. Hij nam Annemarie en mij mee naar allerlei gangen en kamers, liet thee brengen, en vertelde ons over de zeven lichtbollen die uit de grond kwamen: zes hadden verschillende kleuren en de zevende was heel groot.


Drie dagen later brak de revolutie uit (25 januari 2011). Hetzelfde gebeurde op 30 juni 2013, drie dagen voordat de Egyptische dictator Morsi werd afgezet. Ik kreeg kippenvel toen ik dit hoorde en vertelde de sjamaan dat ik de lichten heb gezien in de graancirkels in Engeland. Hij antwoordde heel gelaten dat hij dat al wist. Hij had ons in een droom gezien, een jaar geleden. Hij keek erbij alsof hij wou zeggen: “Waar bleven jullie nou al die tijd?”

In de Luxor tempel vond ik sporen van freeswerk in de stenen en de zuilen. Ik zag dat de zuilen niet waren uitgebeiteld maar dat de steen vloeibaar was gemaakt en was gegoten in een gietvorm. Ik zag dat er een dunne laag overheen was gestuukt, waarin de hiërogliefen werden gefreesd met behulp van een sjabloon. Niets gebeiteld! De stenen blokken in de Dal-tempel bij de Sfinx waren overduidelijk gegoten, net als de stenen in Peru. Waarom ze zo goed op elkaar passen dat je er nog geen creditcard tussen kunt steken? Omdat het geen separate stenen blokken waren! Alles was gegoten en vervolgens werden de enorme muren gefreesd zodat de illusie van separate blokken werd gecreëerd. Wat een hoogstaande technologie. Mijn hoofd tolde. Zo ook het hoofd van de arme Ashraf, de Egyptoloog aan wie ik mijn bevindingen liet zien. “For 30 years I learned false information. 30 years of lies…”, stamelde hij.

 

“Hiërogliefen in de velden”

Na 20 jaar graancirkelonderzoek lijkt het alsof ik er steeds minder van ga begrijpen. Op een bepaald niveau is dit niet waar. Ik geef presentaties en ervaringsdagen, verzorg georganiseerde reizen en schrijf boeken. Die bollen uit van de kennis en ervaring. Maar tegelijkertijd voel ik me steeds kleiner worden bij een fenomeen dat zo groots is dat het alomvattend aanvoelt. “We are always there, and we are everywhere”, vertelden de Cirkelmakers me in 1997 tijdens een Close Encounter. Pas later realiseerde ik me dat dit een definitie is van het Goddelijke. En dat is per definitie niet te begrijpen. De mind is te klein. Die haakt eenvoudigweg af…

En dat is precies wat er in Egypte gebeurde: mijn mind haakte af. Eerst begon hij te tollen en toen haakte hij af… Egyptische Goden die computergestuurd freesden, en die op dit moment hun handtekening achterlaten in de velden in Engeland, Nederland en Italië. Ea – Enki – Ptah – Space – Ankh – Winged Disk -  Flower of Life, gedrukt in een graanveld of gelaserd in een granietblok in de duizenden jaren oude Osiris tempel. Snapt u het nog?

Enki = Ptah
Ninguishida = Toth
Ziusudra = Noach

Dat trek ik nog. Maar dan:

Enki’s oudstgeborene Marduk = Jaweh?
Enlil = Allah?

Aanbidden wij twee Aliens (oom-neef) die hun emoties niet in de hand hadden en die hun volgelingen (Aardlingen) ophitsten tegen elkaar? Zijn alle onschuldige doden in de eeuwig durende strijd tussen de Islam en het Christendom (en Jodendom) daarom gevallen? Wordt het niet eens tijd dat we wakker worden?

Amen = el Amon: de onzichtbare God.
Waarom had hij zijn trouwe volgelingen verlaten? Ze smeekten hem wanhopig terug te keren, niet wetende dat hij vertrokken was naar het Eden: Sumerië, de oorspronkelijke landingsplaats van de Anunnaki. Onder de palmbomen, mooie vrouwen aan zijn zij, wijntje in de hand en gevulde wijnbladeren in zijn mond, zo stel ik hem voor. Marduk, el Amon. En nog steeds zeggen we elke keer Amen aan het eind van onze gebeden. Nog steeds vragen we ons af waarom hij ons heeft verlaten. Moeten we daar niet eens mee ophouden?

Mijn vrienden Frank en Marjan (die vorig jaar meegingen naar de graancirkels in Zuid-Engeland) zeiden het zo doeltreffend: Frank (nuchtere advocaat in het dagelijks leven): “Sinds de graancirkelreis is niets meer hetzelfde. Alle zekerheden zijn weggevallen…” Marjan: “Ja, je gaat overal kritische vragen bij stellen…”

Graancirkels schudden mensen wakker. Het zet ze in hun authentieke kracht. Je gaat alles kritischer bekijken en niets meer voor zoete koek slikken. In Egypte gebeurde hetzelfde: ik keek met ‘nieuwe ogen’ en zag dat alle oude theorieën van tafel geveegd konden worden. “The blind will see…”, zei Jezus. Nu pas snap ik wat hij bedoelde.

Over de hele wereld worden mensen wakker. Ook in Egypte zag ik het. Er wordt met nieuwe ogen gekeken, het Licht is niet meer te stoppen. Volgens de oude sjamanen over de hele wereld lopen we voor op schema en zal de Great Shift binnen nu en twee jaar plaatsvinden. Nederland zal daarin een grote rol spelen als ‘derde oog van Gaya’, waar de meeste spiritueel ontwikkelde mensen wonen.

Wat een bijzondere tijd om mee te maken. Louis Armstrong zong het al en hij had gelijk: “What a wonderful world…

 

 

 

Lees ook:

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees