In juli 1996 verscheen er in Engeland, recht tegenover de ruïnes van Stonehenge, een complexe en spectaculaire graancirkel. Nu, zeventien jaar later, verschijnt er opnieuw een bijna identieke aan die van destijds. De volgende graancirkel werd op 16 juli 2013 aangetroffen in Hilcot, vlakbij het Engelse plaats Wilsford in Wiltshire. Het vreemde is dat de graancirkel hierboven een vrijwel exacte kopie is van die die eerder verscheen op 7 juli 1996. Zoals je op de volgende foto kunt zien verscheen deze in een veld pal naast het beroemde Stonehenge.

 

 

 

 

 

Het was toen één van de meest complexe en spectaculaire graancirkels die ooit was ontdekt en dat in een veld recht tegenover de ruïne van Stonehenge.

Het ontwerp ervan werd bekend onder de naam “Julia Set”, omdat het lijkt op de wiskundige fractal of ook wel fractaal genoemd. De naam Julia is weer afkomstig van de Franse wiskundige Gaston Julia.

De meningen over wat het dan precies voorstelde waren nogal verdeeld. Volgens sommigen had het te maken met tijd en was het een soort klok, maar volgens Patricia Cori heeft het te maken met DNA activatie. Cori is vooral bekend geworden door haar onderzoek naar oude heilige ruïnes zoals Stonehenge en de spirituele betekenis ervan. Verder doet zij channelings die onder de naam Syrian Revelations worden gepubliceerd.

Zij is één van de mensen die zelf in die graancirkel van 1996 heeft gelopen en naar aanleiding daarvan kwam zij met de boodschap dat het te maken had met de activatie van DNA.

Destijds, in 1996, gingen veel mensen er vanuit dat het een grap was die was uitgehaald door studenten van een technisch college in de buurt. Echter, om 5.30 ’s middags vloog een piloot over dat veld en zag niets bijzonders. Drie kwartier later, om 6.15, vloog hij weer over datzelfde veld en toen lag de “Julia Set” daar ineens. Dat betekent dat wie of wat het ook gedaan heeft, dit in een tijdsbestek van maximaal drie kwartier heeft uitgevoerd. Bovendien op klaarlichte dag.

De politie vertelde later dat er om zes uur een groot aantal auto’s geparkeerd stond langs de kant van de weg waardoor een file ontstond. Onder de mensen die daar stonden waren er drie die zeggen getuige te zijn geweest van het ontstaan van deze zeer bijzondere graancirkel. Dat waren een onderzoeker, Lucy Pringle, en een onbekende vrouw met haar taxichauffeur.

Ze stonden daar ongeveer een half uur lang te kijken hoe het grote ontwerp ontstond onder een soort mistige draaikolk. De mist hing ongeveer een meter boven de grond en draaide rond. Naarmate de cirkel groter werd, ging de mist sneller draaien. Al die tijd stopten er steeds meer auto’s.

Toen de cirkel zo goed als klaar was, steeg de mist op en verdween. Gedurende de gebeurtenis werden er geen mensen of buitenaardsen waargenomen.

Het bovenstaande verhaal toont aan dat dit soort complexe cirkels niet door mensen wordt gemaakt die een grap willen uithalen. Er moeten die dag misschien wel meer dan honderd getuigen zijn geweest die allen hebben gezien hoe deze cirkel ontstond. Dat betekent niet dat het mysterie is opgelost, want dat is het nog steeds niet.

En nu, zoveel jaar later, verschijnt er weer een bijna identieke graancirkel op zo goed als dezelfde lokatie.....

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees