Een andere kijk op graancirkelsVoormalig RAF-piloot Tony Hughes vloog onlangs met Susanna Wilkerson in een microlight vliegtuig over de weilanden van Wiltshire, waar de meeste graancirkels ter wereld worden gevonden. Onder meer was de doos van Pandora te zien die op 26 augustus jongstleden is ontdekt. Deze formatie wordt gezien als spectaculaire seizoensafsluiter. In minder dan een half uur vloog Hughes over acht verschillende plaatsen. De meest recente graancirkel is ongeveer 50 meter in doorsnee en bevat geometrie die je ook in organische kristallijne vormen in de natuur en het menselijk genoom aantreft.

 Hogere intelligentie

Tony heeft meer dan 6000 vlieguren op zijn naam staan. Ooit maakte hij iets bijzonders mee. Hij vloog met een fotograaf over een gebied toen enkele minuten later op de terugreis naar het vliegveld een compleet nieuwe en complexe graancirkel was verschenen. Tony legde uit dat enkel een hogere intelligentie in staat is om een dergelijk complex en wiskundig perfect patroon te creëren. Hij kent experts op het gebied van computergraphics, maar zelfs die vinden het lastig om de ontwerpen te dupliceren. Ze zouden daar naar eigen zeggen vele uren voor nodig hebben.
Wilkerson acht het uitgesloten dat de formaties met touwen en plankjes worden gemaakt. Zij denkt zelf dat een hoog ontwikkeld menselijk bewustzijn vanuit de toekomst tegen ons zegt: “Wakker worden!”Keltisch kruis

“Eén van de eerste formaties die ik persoonlijk bestudeerde had het symbool van een Keltisch kruis. De graancirkel zag eruit alsof er een gigantische kwast van een kunstenaar doorheen was gegaan,” zei Wilkerson. “Ik voelde de energie door me heen gaan en wilde alleen maar gaan liggen om de hele belevenis in me op te nemen.”“Het voelde alsof de formatie op mijn onderbewustzijn werkte,” ging ze verder. “Als een sleutel die in het slot viel. Je kon zien dat de graanstengels gebogen waren in plaats van gebroken, ze leefden gewoon, er waren geen tekenen van geweld.”

Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt?
Susanna Wilkerson is lerares en psycholoog en teelt hennep in Australië, waar ze een school heeft voor alle leeftijdsgroepen. Ze werkt daar aan bewustwording.Bron:Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees