De wereldbevolking wordt warm gemaakt voor buitenaards bezoek op aarde. Dat maken complottheoretici op uit uitspraken door NASA-wetenschappers, schrijft de Britse Daily Express. Volgens hoofdwetenschapper van de NASA Ellen Stofan zullen we in de komende 10 jaar sterke tekenen van buitenaards leven hebben en in de komende 10 tot 20 jaar definitief bewijs ervan. “We weten waar we moeten zoeken en hoe we moeten zoeken,” zei ze. “In de meeste gevallen hebben we daar ook de technologie al voor. De vraag is niet of we bewijs van buitenaards leven zullen vinden, de vraag is wanneer.”

 

nasa-aliens

 

 

Verborgen gehouden

Hoewel de hoofdwetenschapper waarschijnlijk microben bedoelde, gaan complottheoretici een stap verder. De website Conspiracyclub.co schrijft bijvoorbeeld: “De meeste ingewijden beseffen dat NASA onderdeel is van het militair-industrieel complex, maar de recente bekentenis in de media dat er ‘sterke aanwijzingen zijn voor buitenaards leven’ is waarschijnlijk een poging om je aandacht te trekken voordat de openbaarmaking plaatsvindt.”

“Het zal niet zo lang gaan duren als we onze ogen openen,” klinkt het nog.

De website suggereert dat de wereldleiders het bestaan van aliens al jaren voor ons verborgen houden. “Onze ‘geheime overheid’ verbergt dit al een eeuwigheid. Onze schaduwregering heeft gelogen over buitenaardse ontvoeringen, goedaardige wezens die weinig kunnen doen tot ons collectieve bewustzijn stijgt en nog veel meer.”

Met ons DNA geknoeid

“We zullen erachter komen dat buitenaardse wezens niet alleen onze planeet bezoeken, maar ook dat veel buitenaardse rassen door de jaren heen met ons DNA hebben geknoeid en dat er oude mensachtige rassen zijn die meer dan 10 miljoen jaar oud zijn.”

Complottheoretici claimen dat de wereldelite, bestaande uit mensen die boven de Amerikaanse president staan, al jaren bewijs verborgen houden voor het publiek uit angst voor de reactie en de impact op religie.

Sceptici beweren dat veel van deze complotten mythes zijn die gebaseerd zijn op sciencefictionboeken. De website is echter overtuigd dat er ‘iets’ aanstaande is, maar dat de aankondiging door de NASA slechts een zoethoudertje is.

Bron: 9fornews

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees