Op 31 mei komen in het Engelse Hastings zo’n 1000 mensen bijeen die beweren buitenaardse wezens te hebben ontmoet, aan boord te zijn geweest van buitenaardse schepen of een hybride kind te hebben gekregen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Anomalous Mind Management Abductee Contactee Helpline (Ammach), de ‘enige groep’ in Groot-Brittannië die steun en raad geeft aan mensen die zeggen buitenaards contact te hebben gehad. Onder de sprekers is ook een man die zegt 9/11 te hebben voorspeld na een ontmoeting met een buitenaardse entiteit.

 

1500 Britten

 

Ammach schat dat ieder jaar zo’n 1500 Britten contact krijgen met buitenaardsen. Onder hen is een vrouw die zegt dat buitenaardsen implantaten hebben ingebracht in haar lichaam, een man die een buitenaardse vrouw en kind heeft en een vrouw die naar eigen zeggen meer dan 1000 keer is meegenomen door buitenaardsen. De organisatie krijgt ongeveer vijf telefoontjes en 25 e-mails per week.

Ammach is in 2011 opgericht door Joanne Summerscales en Miles Johnston. “We gebruiken magnetische veldmeters en een UV-lamp die sporen op de huid zichtbaar maakt,” zei Johnston. “Als je naar een andere dimensie bent geweest, laat dat een afdruk achter in de atomen in je huid. Dat kun je zien onder ultraviolet licht.”

 

miles-johnston

Miles Johnston

De conferentie is voornamelijk bedoeld als ontmoetingsplaats voor mensen die bang zijn voor gek te worden versleten omdat ze buitenaards contact hebben. “Deze mensen lijden niet aan waanideeën,” zei Summerscales. “Veel mensen zitten in een isolement. Het is moeilijk om naar buiten te treden. Sommigen zijn getraumatiseerd, anderen zijn bang dat ze aan de medicijnen moeten.”

Alan Godfrey haalde in 1980 het nieuws toen hij als politieagent een ruitvormig object ‘uit de ruimte’ zag. “De media reageren over het algemeen erg sceptisch en neerbuigend als iemand een UFO heeft gezien, maar ze twijfelen niet aan het bestaan van het beroemdste buitenaardse wezen aller tijden: Jezus,” zei hij.

Godfrey zei dat zijn portofoon op het moment van de waarneming niet werkte en dat het ineens heel stil werd. Hij maakte ook een schets van het object. Toen hij nadien op zijn horloge keek, bleek er 1,5 uur te zijn verstreken.

Ammach stelt mensen in staat om op te staan en verhalen met gelijkgestemden te delen. Tijdens de eerste bijeenkomst beet een man het spits af. In tranen vertelde hij: “Ik ben mijn vrouw kwijt. Ik ben mijn baan kwijt. Ik ben mijn vrienden kwijt. Mensen oordelen altijd zo snel.”

Een familielid van een officier uit Roswell zei dat er na het beroemde Roswellincident niet alleen een levend buitenaards wezen uit de gecrashte UFO is gehaald, maar dat hij er 15 jaar lang vrienden mee is geweest.

“Mensen beweren vaak dat ze aan boord van ruimteschepen zijn geweest voor onderzoeken of dat buitenaardsen biologisch materiaal hebben afgenomen, zoals sperma,” aldus Summerscale. “Sommigen zijn maandenlang aan boord van buitenaardse schepen geweest. Anderen hebben een hybride kind gekregen. Maar niemand praat er buiten deze conferenties over, uit angst dat ze worden onderworpen aan een geestelijk onderzoek.” Summerscale gelooft niet ieder verhaal dat ze hoort, maar vindt het vooral belangrijk dat mensen kunnen vertellen wat ze hebben meegemaakt.

 

Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees