Hele boekwerken zijn er de afgelopen dagen geschreven over de mysterieuze afwezigheid van de Russische president Vladimir Poetin. Waar het uiteindelijk op neerkomt is dat helemaal niemand met enige zekerheid weet wat er achter de muren van het Kremlin speelt. Uiteraard weten wij ook net zoals de rest van de wereldbevolking de reden niet, maar iets dat we wel zeker weten is het volgende: Er wordt op het Rode Plein, naast het Kremlin, druk gewerkt aan een soort podium. De werkzaamheden zijn gisteren begonnen en mensen zagen een aantal grote vrachtauto's verschijnen.

 

pte

 

Uit het bovenstaande zou je kunnen afleiden dat er binnenkort een belangrijk iets zal plaatsvinden op het Rode Plein. Iets dat rechtvaardigt dat er in bijzonder korte tijd een grote tribune wordt neergezet.

krem

De reden kennen ook wij nog niet. De afgelopen jaren hebben wij echter veel geschreven over Rusland en Poetin. Vanuit die ervaring en extra aan het denken gezet door een vraag van een lezer over wat wij vinden van dit artikel op Veterans Today, komen wij op dit moment op hoofdlijnen tot de volgende speculatieve doch onderwezen conclusie:

Wat we op dit moment zien zijn twee conflicten die door elkaar heen lopen met een derde punt wat een drukkende deadline creëert.  

1) De ultieme (eind)strijd tussen Islam en Zionisten. Ons artikel hierover van inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden beschrijft het goed.

2) De terugkeer naar hun thuisland van de Khazaren >> Oekraine

3) De passage van Nibiru die geschat wordt te gebeuren ergens voorjaar 2016.

De reden dat Amerika een rol speelt in Oekraïne is omdat ze dat doen in opdracht van de Zionisten. Ze volbrengen de missie niet zoals beoogd. Vervolgens komt dan Poetin in beeld die anders is dan Stalin en Lenin waren (bondgenoten van de Khazaren).

Hij is wél op vriendelijke voet met de Khazaarse Zionisten vanwege allerlei geografische en deels religieuze achtergronden maar zal ook niet de missie uitvoeren zoals wordt beoogd. Poetin lijkt ergens een andere afslag te hebben genomen de meer humanistische kant op. Wij denken een afspraak met goede buitenaardsen.

Een stukje uit een artikel van ons uit juni 2014 over een ultimatum wat buitenaardsen aan leden van de elite hebben gegeven, past ook in de puzzel: 

De inhoud was eenvoudig: Stop alle corruptie en kwaad op aarde, nu onmiddellijk, of anders zal 90 procent van jullie hier over twee jaar niet meer zijn. (redactie: over 2 jaar vanaf dat moment is het ongeveer voorjaar 2016 > passage Nibiru)  

Wat wel bekend schijnt te zijn intussen is dat het de “goede” buitenaardsen zijn die een overeenkomst met de Russische president Poetin hebben gesloten. Dit wordt ondermeer duidelijk door de grote transformatie waarmee men binnen Rusland bezig is. De “oude” christelijke waarden worden weer in ere hersteld, corruptie wordt keihard aangepakt en schadelijke dingen voor de bevolking zoals genetisch gemanipuleerde gewassen worden verbannen.


Je ziet nu daarom het toneel zich verplaatsen naar Poetin nu Amerika de missie niet of in ieder geval veel te traag volbrengt. Iedereen weet intussen dat Obama een Moslim is en met grote dilemma's zit nu de strijd (met de Zionisten) heftiger wordt. Zijn rol lijkt uitgespeeld. De 9/11 waarheid breekt uit z'n voegen en de Zionisten raken meer en meer exposed.

Wij houden ons hart vast want wij vrezen dat er iets vreselijks aan de hand kan zijn met Poetin en daar zitten dan waarschijnlijk (ook weer) de Zionisten achter (hij is of dood of uit z'n macht gezet. Van beiden denken we dat het desastreuze gevolgen voor de wereld zal hebben en we hopen daarom met passie dat Poetin hier als winnaar uitkomt). Edgar Cayce voorspelde dat de hoop uit Rusland zou komen zoals beschreven in een eerder artikel:

“Door Rusland zal de hoop voor de wereld komen”, zo zei Cayce. “Niet door wat men soms noemt Communisme of Bolsjewisme. Nee, maar vrijheid, vrijheid. Dat ieder mens zal leven voor zijn medemens. Dat principe is daar geboren. Het zal jaren duren voordat dit zich zal uitkristalliseren, maar toch zal vanuit Rusland de hoop van de wereld weer komen”.

Het gaat momenteel allemaal om de terugkeer naar thuisland Khazaria (Oekraine) en het vernietigen van allerlei geloven en mensen.

Doel? Werelddominantie.

Echter, de Nibiruanen hebben ook belangen hier op aarde en komen mogelijk voorjaar 2016 hier aan. De druk is groot, zo ook de strijd op universeel niveau (buitenaardsen). De buitenaardsen waar Poetin mee samenwerkt zijn de vijanden van die waar Obama (gedwongen?) mee samenwerkt.

 

Bron : Niburu

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees