Een vrouw die van een klif in de zee was gevallen heeft gezegd dat haar leven is gered door een groep dolfijnen. Karyn Gitsham wandelde zoals iedere ochtend met haar honden langs het strand van Carrickalinga in de Australische deelstaat Zuid-Australië. Al snel raakte één van haar honden in de problemen. Ramsey, een vijf jaar oude cockerspaniël, rende achter de zeemeeuwen aan en belandde in het water. Hij raakte steeds verder van de kust verwijderd en kon uiteindelijk niet meer terugzwemmen. Gitsham volgde het dier langs de kust en klom op een klif om hem in het oog te kunnen houden.

 

karyngitsham  

Haai

Plots kwam de gepensioneerde politieagente ten val. “Ik herinner me nog dat ik in het water viel,” zei ze. “De golven duwden me tegen de rotsen en ik kon zien hoe hij [de hond] probeerde terug te zwemmen.”

“Ik ging kopje onder en toen ik weer boven kwam zag ik een vin,” ging ze verder. “Ik dacht ‘geweldig, een haai’. Ik zag nog een vin en kwam tot de ontdekking dat het dolfijnen waren. De dolfijnen vormden een hoefijzer en begeleidden hem naar de kust.”

Miraculeuze redding

Kort daarop werd ook Gitsham door de dolfijnen naar de kust gebracht. “De dolfijnen verzamelden zich om me heen en duwden me in de richting van een grote rots,” zei ze.

Gitsham sprak van een miraculeuze redding. Ze voegde toe dat ze in de toekomst geen enkel risico zal nemen. Vanaf nu houdt ze haar honden iedere ochtend aangelijnd.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees