Medisch

Vaccinaties

Hier vind u een mooi overzicht van verschillende artikels, die aantonen hoe slecht vaccinaties en andere ongezonde producten. Invloed hebben op ons leven en ons meer lichamelijke schade aanbrengen dan goed.

cannabis-verbod

Over de hele wereld vragen mensen zich af waarom cannabis verboden is en waarom mensen nog steeds de gevangenis in gaan als ze cannabis gebruiken of verkopen. Dat schrijft nieuwssite The Influence. De meesten van ons nemen aan dat er ooit iemand is geweest die op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft geconcludeerd dat cannabis veel schadelijker is dan andere drugs die we gebruiken, zoals alcohol en nicotine. Dat blijkt niet het geval te zijn geweest. In 1929 kreeg een man genaamd Harry Anslinger de leiding over het Amerikaanse Department of Prohibition. Het alcoholverbod was een ramp. Gangsters hadden hele wijken overgenomen en alcohol was nog giftiger geworden.

cannabis-diabetes

Bestanddelen van cannabis worden momenteel door onderzoekers van de Universiteit van Aberdeen en de Universiteit van Bristol gebruikt tegen nierproblemen bij diabetes. Zo’n 40 procent van mensen met diabetes zal last krijgen van nierproblemen.  Tijdens het project, dat wordt gefinancierd door Diabetes UK, zal worden gekeken of cannabinoïden kunnen worden gebruikt om nieren beter te laten reageren op insuline. In Nederland lijden ongeveer één miljoen Nederlanders aan suikerziekte. Naar verwachting zal de wereld in 2040 circa 640 miljoen diabetespatiënten tellen. Britse wetenschappers gaan suikerziekte bestrijden met cannabis.

griepvaccin

Word je geleid door angst, wanneer je de griepprik gaat halen, of heb je van te voren je goed ingelezen over deze stevige vaccinatie en weet je er genoeg van om verstandelijk over deze vaccinatiemethode te oordelen. Zódanig dat je met een gerust gemoed deze vaccinatievloeistof in je lijf laat spuiten..?  Veel Nederlanders hebben in oktober van de huisarts een oproep gekregen voor een griepprik. De brief ging vergezeld van een foldertje van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), dat onder meer verkondigde: ‘De griepprik verkleint de kans op griep” en “Het is belangrijk dat u elk jaar de griepprik haalt.’ Volgens de website van het RIVM zou het nut ervan zijn dat ‘als u de griepprik krijgt, dan reageert uw lichaam door afweerstoffen te maken tegen het griepvirus.

depressie-serotonine

De link tussen serotonine en depressie is een mythe, zo waarschuwt een toppsychiater. Algemeen wordt aangenomen dat depressie voortkomt uit een laag serotoninegehalte in het brein. Dat is volgens professor David Healy een misvatting. Hij spreekt van ‘de commercialisering van een mythe’. Met andere woorden: verkooppraatjes. De zogeheten selectieve serotonine-heropnameremmers (SSRI’s) behoren tot een groep medicijnen die aan het einde van de jaren tachtig populair werden. Toen aan het begin van de jaren tachtig bleek dat kalmeringsmiddelen een verslavende werking hadden, brachten medicijnmakers SSRI’s op de markt voor depressie, hoewel ze minder effectief waren dan de oude antidepressiva.

cannabis-huisdieren

Naast geestverruimende en ontspannende koekjes en hapjes voor mensen, beginnen cannabisverwerkers een andere doelgroep in zicht te krijgen: baasjes van pijnlijdende huisdieren. Quartz sprak met Wendy Mansfeld, die al een afspraak had gemaakt met haar dierenarts om haar 15 jaar oude labrador Kali te laten inslapen. Toch probeerde ze een laatste redmiddel: cannabiskoekjes voor honden. “Nooit verwacht” Kali lag vooral haar poten te likken, volgens de dierenarts een teken van pijn. Ook moest ze veel hoesten, omdat uitvallende haren in haar keel belandden. Maar na een cannabiskoekje hield Kali op met likken. Na nog twee koekjes stond Kali voor het eerst sinds tijden weer op om wat te drinken en naar buiten te lopen – iets wat ze daarvoor niet meer kon vanwege de pijn.

cannabisolie-kanker

De Brit David Hibbitt (33) werd in 2012 gediagnosticeerd met darmkanker. Artsen zeiden in februari vorig jaar dat hij nog maar 18 maanden tot vijf jaar te leven had. Dat schrijft de Britse Daily Mail. Eind 2013 was de tumor in de darmen van David verdwenen en werd hij kankervrij verklaard. Een maand later ontdekte hij een nieuwe knobbel en was de ziekte weer terug. Omdat hij niets meer te verliezen had, ging hij op internet op zoek naar een oplossing. Hij kwam een aantal verhalen tegen over de heilzame werking van cannabisolie. “Het voelde alsof ik letterlijk stierf aan de chemo,” zei David. “Ik kon niet accepteren dat ik zou gaan sterven.”

tenille-farr

Tenille Farr uit de Amerikaanse staat Utah hangt het mormoonse geloof aan en is moeder van vijf jongens. Toen Farr zwanger was van haar vijfde zoon Gabe werd ze gediagnosticeerd met Hodgkin-lymfoom. Als ze koos voor chemotherapie was de kans groot dat Gabe zou sterven of te vroeg geboren zou worden. Na lang beraad besloot ze naar Colorado en Californië af te reizen om haar kanker op een natuurlijke wijze te behandelen met kruiden en medicinale cannabis. In die staten zijn dergelijke behandelingen legaal. Door de cannabisolie verspreidde de kanker zich niet langer door haar lijf, verzachtten haar symptomen en kon ze begin dit jaar een gezonde baby ter wereld brengen.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees