Aloë Vera

 

Nummer 1

Een doorbraak in de anti-aging technologie. Vijf hydraterende en reinigende producten die fundamenteel zijn voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid. Deze producten zijn op basis van aloë vera en Witte thee. Tijdens deze workshops kan je deze producten gratis proberen. We beginnen met de reiniging van onze huid, dan gaan we ze hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen. Tevens leggen we ook een gezichtsmaskertje aan.

aloe

Creme’s, zalfjes, kuren en medicijnen zijn de meest voorkomende behandelingen voor psoriasis. Vaak wordt er door psoriasis patiënten niet verder gekeken dan de neus lang is en pakken ze iedere “snelle oplossing” tegen psoriasis met 2 handen vast. Zoals je waarschijnlijk zelf ook weet, werkt niet elke behandeling even goed en is afhankelijk van verschillende factoren. De natuurlijke methode om van psoriasis af te komen wordt door veel artsen niet erkend als een echte behandeling. Toch zijn er natuurlijke manieren die je van psoriasis af kunnen helpen. Dit artikel laat je zien wat de werking is van Aloë Vera en hoe dit kan worden gerelateerd aan psoriasis.

aloe-vera-300x260


Een slecht gebit en ongezond tandvlees zijn een onvermoede oorzaak van veel chronische aandoeningen. Op dit moment komen tandartsen erachter, dat een alternatieve soort tandpasta één van de beste wapens tegen tandbederf en tandvleesontsteking is. Aloë vera blijkt namelijk in recent onderzoek beter ziekteverwekkers te bestrijden dan verschillende commerciële tandpasta’s. Bovendien blijkt het ideaal voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees, omdat het minder schuurt dan gewone tandpasta’s.

aloe-vera-300x260


De Aloë Vera-plant is een niet-giftige, sappige plant die water opslaat in de vlezige bladeren, waardoor deze saphoudende plant in staat is om te overleven in gebieden waar weinig regen voorkomt. De Aloë Vera  biedt vele gezondheids- en voedingsvoordelen, van acnebehandeling tot huidverzorging. Aloë Vera wordt veel gekweekt als sierplant maar hij is ook populair als medicinale plant vanwege de verschillende manieren waarop de plant toegepast kan worden.

Gel


Tijdens deze workshops kan je deze producten gratis proberen. We beginnen met de reiniging van onze huid, dan gaan we ze hydrateren, verzorgen, beschermen en herstellen. De hals en decolleté mogen we hierbij zeker niet vergeten. Ervaar zelf deze producten : ruik en voel wat deze producten voor jou kunnen betekenen. Welke vrouw houdt hier niet van? En het is nog gratis ook. We maken er een gezellig moment van! Voor de gastvrouw hebben we een leuke verrassing!!!

GelPoetsen met deze tandpasta  zonder Fluoride met Aloë Vera zorgt voor gezond tandvlees en perfecte mondhygiëne. De unieke nonfluoride formule bevat het juiste percentage gestabiliseerde aloë vera gel en bijenpropolis voor een effectief reinigende en verzorgende werking. Zowel kinderen als volwassenen zijn er dol op. Zeer zuinig in gebruik.

Kracht van Aloe VeraMaak geheel vrijblijvend kennis met de Aloë Vera producten van Forever Living. Ontdek de kracht van Aloë Vera.  Maak kennis met deze producten, voel, ruik en proef zelf wat Forever's Aloë Vera de beste in de wereld maakt! Dranken, bijenproducten, voedingssuplementen, gewichtscontrole, persoonlijke verzorging. Alles komt aan bod.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees