Maya's

Maya-onderzoeker Ian Xel Lungold deelt nieuwe ontdekkingen over de Maya’s en hoe zij hun beschaving organiseerden rond een ‘superwetenschap’. Deze wetenschap was gebaseerd op een unieke kijk op bewustzijn, sterrenstelsels, leven, geschiedenis en de schepping. Tijdens de video worden nieuwe ontdekkingen, analyses en fascinerende feiten over deze geheime, oude en hoogontwikkelde cultuur gepresenteerd. Ian Xel Lungold overleed in 2005.

Balk uit tempel gebruikt om beginpunt Mayakalender vast te stellen

De datering van een oude balk uit een Guatemalteekse tempel kan wellicht helpen een einde te maken aan het debat over de Mayakalender. Experts proberen al geruime tijd uit te dokteren hoe de Mayakalender, die vorig jaar plotseling wereldwijde bekendheid kreeg, aan de Europese kalender is gerelateerd. Teksten en graveringen van deze inmiddels uitgestorven cultuur omschrijven heersers en belangrijke gebeurtenissen. Data waren gebaseerd op een complex systeem bestaande uit punten en strepen, beter bekend als de Lange telling.

Maya-expert Carl Calleman vraagt zich af wat het einde van de Mayakalender voor de wereld heeft betekend. Is er sprake geweest van een paradigmaverschuiving? Calleman merkt op dat de Mayakalender niet gaat over specifieke data, maar manifestaties van menselijke bewustzijnsverschuivingen op de lange termijn. De kennis over de Mayakalender is niet statisch en vaak moeten aannames worden herzien. Sommige archeologen geloven dat de oude Maya’s veel verwachtten van het jaar 829, toen op de Mayakalender een nieuwe dag aanbrak. De Mayacultuur stortte daarna echter ineen. Dit hadden de Maya’s waarschijnlijk niet verwacht en kan ook verklaren waarom ze later afstapten van de Lange telling, aldus Calleman.

Eind oktober mat ik voor een cliënt dat een bepaald voedingssupplement goed voor deze persoon zou zijn. Nadat ik het had besteld en 3 dagen later opnieuw ter controle mat of het inderdaad het juiste supplement was, bleek dat deze persoon het ineens niet meer nodig had voor haar gezondheid. Dat was een vreemde gewaarwording, omdat mijn meetmethode bij dubbel check altijd hetzelfde resultaat blijft geven. Vervolgens mat ik de Boviswaarde van deze persoon; die lag ergens tussen de 6500 en 8500, wat normaal is voor mensen die resoneren met de energieën van de 3e dimensie. Tot mijn verbazing gaf mijn meting aan, dat er nu een waarde aanwezig was van ergens tussen de 8500 en 10.500 Bovis- eenheden.

Mexicaanse archeologen hebben nabij de ruïnes van Chichén Itzá diverse 1200 jaar oude begraafplaatsen uit het Maya-tijdperk blootgelegd. Volgens archeoloog Marisa Carrillo is de vondst belangrijk omdat ze wijzen op het bestaan van een grote nederzetting en een periode van bewoning. “Het interessante aan deze begraafplaatsen is dat er offers zijn gevonden die een periode van bewoning markeren,” zei Carrillo. “Ieder graf bevatte twee, drie of vier offers en soms werden ze geïmporteerd uit andere gebieden.” Het lijkt erop dat een grote Maya-populatie een gebied op ongeveer 20 kilometer buiten de oude hoofdstad bewoonde, aldus het Mexicaanse Nationaal Instituut voor Antropologie en Geschiedenis (INAH) in een nieuwsbericht.

Komt het ook zo stilaan uw oren uit, het geleuter over de Maya-kalender en de voorspelling als zou de wereld vergaan op 21 december? Voor u wegloopt: we gaan hier niet in op de stellingen van de zogenaamd spiritueel uitverkorenen. Geen patchouli, geen gezwets over aliens die zich in bergen schuilhouden, uw chakra's zijn onze zaken niet. Wat we wél eens wilden weten, is hoe de Maya's zelf omgaan met de hele mikmak rond hun almanak. De Maya's bestaan immers nog altijd, hoewel hun klassieke cultuur ten prooi viel aan de Spaanse kolonisten.

Een Maya-afstammeling legt uit wat er volgens hem gaat gebeuren op 21 december 2012. Hij beweert o.a. dat de macht achter de macht verschilende keren geprobeerd heeft de aardpolen te laten wisselen. Dit gaat gepaard met veel magnetisch geweld waardoor dieren verward raken, hun orientatiemechanisme raakt gestoord waardoor grote groepen dieren uit de lucht vallen, dood aanspoelen op stranden etc.  De deeltjesversnellers zijn hier debet aan. De Maya hebben echter op hun beurt een deeltjesvertrager ontwikkeld tegen een fractie van de kosten wat de deeltjesversneller kost en werken hiermee om wereldwijd de gevolgen van de deeltjesversneller te compenseren.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees