Lemurië. “Het oude Lemurië is een continent dat in de Stille Oceaan is verdwenen. Als beschaving heeft Lemurië enkele miljoenen jaren bestaan zonder tot de derde dimensie van dualiteit beperkt te zijn. Maar zo’n 100.000 jaar terug begon het frequentieniveau van de Lemuriërs te dalen. Volgens de  priesters van Lemurië zou het land naar de bodem van de oceaan zinken. Gelukkig waren er nog mensen die op tijd het land konden verlaten. 25.000 Lemuriërs vestigden zich vervolgens onderaards in de berg Mount Shasta, gelegen in het huidige Californie. Het Lemurie, - zoals men denkt dat het nu nog bestaat - ,is een verborgen rijk dat vrede, harmonie, balans en onvoorwaardelijke liefde kent.

 

 


Er zijn niet alleen buiten-aarde mensen, maar ook binnen-aarde mensen.Hun stad staat bekend als Telos, wat ‘communicatie met de Geest’ betekent. Eigenlijk moeten wij mensen weer terug gaan naar de manier van leven, zoals dat was ten tijde van het oude Lemurie, met onvoorwaardelijke liefde en respect voor elkaar.” aldus Sophia Dijkhuis
.


Atlantis

“Atlantis was een welvarend eilandenrijk dat ca. 12.000 jaar geleden door een of andere ramp plotseling onder het zeeoppervlak verdween. Door aardbevingen en grootse overstromingen. Mensen die de ondergang van Atlantis hebben overleefd zijn gevlucht naar Egypte, China en Zuid Amerika. Het oude Atlantis is helaas ten onder gegaan door ontevredenheid, machtswellust en hebzucht. Ook het klonen en experimenteren met mensen en dieren was in die tijd heel gebruikelijk. ( “Zien wij daar een overeenstemming met ons huidig bestaan ?” ).  De Atlantianen werden ook zeer oud, een leeftijd van 150 tot 200 jaar was heel gewoon. Ze beschikten bovendien over een zeer hoog ontwikkelde kennis van bouwkunst, astronomie, astrologie, geneeskunst, enzovoort. Zij beschikten over een fabelachtige kennis en wijsheid. Is deze verloren gegaan ? Of wordt die nog ergens bewaard op een geheime plaats ?  De piramiden bijvoorbeeld ? “  Sophia Dijkhuis vertelt hoe zij er over denkt. Kijkt u mee ?


Video

 

Bron : Foryou  

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees