banner filmkanaal1

Welkom op het Filmkanaal van United Lightworkers, wij hebben hier per persoon een mooi overzicht met films bij elkaar gezet. Telkens over bepaald persoon vind u altijd eerst een korte beschrijving.Veel kijk plezier.Dolores CannonDolores carrière als een hypnotherapeut omspant bijna 50 jaar en haar heeft genomen op een ongelooflijke reis langs de talloze fascinerende bestemmingen. Als de waaier van onderwerpen bestrijkt haar werk en enorme hoeveelheid origineel materiaal dat zij heeft opgesteld plaatst haar in een categorie van haar eigen, deze sectie heeft verstrekt te geven u inzicht in elk stadium van haar carrière en hoe het vorderde heeft door de jaren heen. Lees over haar vroege dagen in hypnotherapie wanneer ze voor het eerst vorig leven regressie ontdekt, leren hoe ze ontwikkeld en verfijnd haar eigen unieke techniek van hypnose, ontdek de boeiende gebieden van het onderzoek dat zij heeft onderzocht op haar pad en leer waar haar werk op dit moment is gericht.


 

Dolores Cannon

 

David Wilcock is een professionele docent, filmmaker en onderzoeker van oude beschavingen, bewustzijn wetenschap en nieuwe paradigma's van materie en energie. Zijn aanstaande Hollywoodfilm convergentie onthult het bewijs dat alle leven op aarde is Verenigd in een veld van bewustzijn, die gevolgen heeft voor onze gedachten op fascinerende manieren. David is ook het onderwerp en mede-auteur van de internationale bestseller, de reïncarnatie van Edgar Cayce?, die verkent de opmerkelijke gelijkenissen tussen David en Edgar, beschikt over veel van David's meest inspirerende psychische lezingen en onthult gedocumenteerd NASA wetenschappelijk bewijs van de interplanetaire klimaatverandering... en hoe het direct invloed op ons DNA.


 

 

David Wilcock

 

Deepak ChopraDeepak Chopra is een Indiaas schrijver van boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en Ayurveda en hij is woonachtig in de Verenigde Staten. Hij stelt dat zijn grootste invloed komt van zijn van huis uit Hindoeïstische geloof, met name het onderricht in Vedanta en de Bhagavad gita. ,  Centraal in zijn holistische ideeën over gezondheid staat zijn streven naar vereniging van westerse wetenschappelijke kennis met oeroude Oosterse filosofieën en geneeswijzen, zoals Ayurveda en Yoga, maar ook met alternatieve gezondheidsconcepten uit de New Age beweging, bijvoorbeeld meditatie en homeopathie. De documentairefilm What the Bleep Do We Know!? is gedeeltelijk gebaseerd op werk van Chopra, met name op diens opvattingen over het verband tussen de kwantummechanica en de relativiteitstheorie enerzijds en de fysische processen in de mens anderzijds. Chopra heeft meer dan veertig boeken geschreven en zijn werken zijn in 35 talen vertaald. Daarnaast heeft hij vele videobanden en geluidscassettes uitgegeven.Deepak Chopra

 

 

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees