Deze bijzondere Fluoriet heeft een unieke kleur en de uitstraling van de steen is net zo liefelijk als de kleur. Deze Fluoriet laat je hart smelten. Roze/magenta Fluoriet maakt je bewust van je hartstocht en je verlangens. Het is een steen van innerlijke waarheid die helderheid geeft en die innerlijke zorgen transformeert naar liefdevol weten. Deze zeer spirituele steen verbindt de energieën van het hart- met de kruinchakra’s, opent ze en zorgt voor een hoger bewustzijn. Dit is een steen van emotionele heling. Fluoriet werkt met diverse

lichtmeesters en galactische stralen, deze met de roze/magentastraal, de 7e straal die verbonden is met Aartsengel Chamael en staat voor liefde, bewondering en dankbaarheid, vertrouwen en weten dat alles perfect is zoals het is.

Roze Fluoriet

Deze is gekomen om het vrouwelijke aspect binnen deze planeet te integreren en naar buiten te brengen vooral rondom de energie van het Andesgebergte en de manier waarop deze energie samen met de vrouwelijke stroom zich over de aarde beweegt. Deze fluoriet versterkt het hart en is goed bij hartzeer, migraine, emotionele heling, zelfvertrouwen, concentratie, bronchitis, virus infecties, slijmvliezen, gewrichten, artritis, reuma en verlichting van pijn.

 

Bron: Lichtpuntje

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees