Edelstenen A tot D

 

banner Edelstenen A tot D

Aboriginal Azurietzonnen

Deze prachtige blauwe Azurietzonnen op een matrix die bestaat uit een klei mineraal, kaoliniet genaamd. Deze wordt ook gebruikt in fijn wit chinees porcelein.Deze Azurietzonnen zijn zorgvuldig uit de Malbunka kopermijn gehaald. Deze mijn bevindt zicht onder een heuvel in de woestijn van Centraal Australië in de buurt van Areyonga. “Malbunka” is de naam van de Aboriginal Clan die eigenaar van dit stuk land is. Dit is de enige plek op aarde waar deze blauwe zonnen worden gevonden. De zonnen worden gewonnen met toestemming van de traditionele Aboriginal eigenaren van het land.

Aboriginal Dreamtime Lemurian Quartz

Dit is een zeer zeldzaam en krachtig kristal uit het Silent Grove gebied in Torrington New South Wales, Australië. De meeste kristallen zijn zo’n 100 jaar geleden gevonden, de kristallen die nu af en toe gevonden worden, zijn gevonden bij wegwerkzaamheden of huizenbouw. Onze kristallen zijn gevonden door een boer terwijl hij op zijn land werkte, bij de wortels van een omgevallen boom vond hij de kristallen. De Aboriginal Dreamtime Lemurian Quartz is naar de oppervlakte gekomen vanuit de diepte van tijd en creatie.

Hemimorfiet en Hemimorfiet Kristallijn. Verhoogt de lichaamsvibraties en verbetert communicatie met de hoogste spirituele niveau’s en dimensies. Stimuleert de snelst mogelijke zelfontwikkeling. Moedigt acceptatie en verantwoordelijkheid voor uw eigen geluk en ongemak aan. Het leert u dat u door uw eigen gedachten en gedrag uw eigen werkelijkheid schept. Helpt uw innerlijke kracht te versterken om uw hoogste potentieel te manifesteren. Sust emotionele angst en ondersteunt volledige gezondheid.

Adulaar

Als familie van de Maansteen is Adulaar een echte Godinnensteen die de innerlijke schoonheid en kracht van Goddelijke Vrouwelijke energie belichaamt en uitstraalt. Ze is verbonden met de Energie van Avalon en met die van de Hogepriesteressen en Hogepriesters en die van Koning Arthur. Door de steen kun je je weer verbinden met het verborgen eiland waar de zuiverste vorm van Godinnenverering werd beoefend. Volgends de legende bevond Avalon zich op deze aarde in een andere dimensie die alleen door de ingewijden gezien kon worden.

Dit  is een zeer uniek en krachtig kristal, het is een werktuig dat negatieve energie, vastgeroeste gewoonten en entiteiten losmaakt  van alle lichamen, ook de subtiele. Door Aegirien te dragen of via een steenlegging herstelt hij de positieve energie en de gaten in je aura. Dit kristal is een uitstekende beschermer en geeft moed om je innerlijk licht te laten schijnen, ook op donkere, negatieve plaatsen. Deze kristallen die zelfvertrouwen en kracht geven, dragen de kennis in zich dat Licht niets te vrezen heeft van het donker. Licht zal het donker helen.

Agaten danken hun naam aan de rivier de Achates op Sicilië. Ze behoren tot de oudste sier- en gezondheidsstenen. Bij de oude Grieken en Romeinen was de Agaat zeer geliefd, onder meer voor het vervaardigen van amuletten. In latere jaren leerde men het aanbrengen van kleurveranderingen door verhitten, maar ook het kunstmatig kleuren van de stenen. Natuurlijk gaat er niets boven de natuurlijke tinten van de Agaat. Agaten zijn ontstaan in vulkanische gebieden, waar tijdens het afkoelen van de lava, het kiezelzuur afgezet en gekristalliseerd is.

Agaat Geode

Agaten zijn aardende stenen die een emotioneel, fysiek en intellectueel evenwicht scheppen. Ze helpen bij het centreren en stabiliseren van fysieke energie. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren. De steen kalmeert en geeft veel kracht. Psychisch maakt agaat de acceptatie van uw zelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Goed voor de concentratie. De steen moedigt het spreken van de waarheid aan.en geeft moed om opnieuw te beginnen. Hij helpt bij uw spirituele groei. Agaat stabiliseert de aura en transformeert negatieve energieën.

Vindplaats: Afrika.

Psychisch: vergroot zelfvertrouwen en helpt uw creativiteit te onderzoeken.

Geestelijk: verbetert de concentratie en analytische vermogens.

Spiritueel: verhoogt het bewustzijn en leidt tot spirituele groei.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees