Marcel Graumans

Ik ben geboren op 9 augustus 1972 te Eindhoven. Ik ben vader van twee geweldige kinderen (een dochter van 7 en een zoon van 5). Ik ben een veelschrijver, veelprater en veellezer, een liefhebber van taal en verhaal en al sinds ik me kan heugen bezig met het ontrafelen van de MATRIX en allerlei esoterische en psychologische zaken. Schrijven is mijn lust en mijn leven. Ik schrijf gedichten, kinderverhalen, algemene teksten en vooral over allerlei ‘vage zaken’, die te maken hebben met “ de ‘werkelijkheid’ achter de ‘werkelijkheid’ ”. Op 28 juni 2011 heb ik mijn eerste kinderboek uitgebracht, “De Molenwerf en het geheim van de bult”.  Wat betreft mijn schrijven over bewustwording, ascensie, de MATRIX en allerlei andere ‘vage zaken’; dat doe ik sinds 2005 op Internet. Eerst op allerlei kortlopende eigen websites en onder het pseudoniem ‘Vreemde Vogel’. In 2008 ben ik gestart met mijn eigen website, waar ik artikelen en persoonlijke verhalen en belevenissen publiceer. Ergens vanaf 2010 ben ik, toen ik geaccepteerd had ‘dat ik nu eenmaal wat anders gewired ben dan gemiddeld’, gaan schrijven onder mijn eigen naam. De reden hiervoor is, dat ik graag wil laten zien, dat er niets mis is met ‘anders Zijn’.  Anders is anders, niet beter of slechter, maar anders. Vanaf begin 2011 is dat ‘anders Zijn’, iets wat ik ben gaan gebruiken als mijn kracht in plaats van mijn beperking. Vaak lopen mijn denkbeelden wat vooruit en ik vind het leuk om daarover te schrijven en de zo verkregen inzichten te delen met een zo’n groot mogelijk publiek. OP die manier hoop ik te mogen bijdragen aan een stukje bewustwording en het oprekken van mensen hun bewustzijns-horizon. Ik was daarom ook zeer verheugd, toen ik werd gevraag om zo af en dan ook eens wat te schrijven voor website united-lightworkers.be. Onder het motto “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd” en met in het achterhoofd “Het enige dat ik zeker weet, is dat ik niets zeker weet”, zal ik ook hier bewustmakende artikelen publiceren. Voor mijn andere schrijfwerk, meer achtergrond informatie en het dagboek, verwijs ik jullie naar mijn site: stap uit de matrix

Gisteren was ik jarig (9 augustus) en de hele dag is erg leuk verlopen. Veel liefde en genegenheid – ook van mijn online kennissen en vrienden -, zorgde voor een geweldig positief gevoel van liefde, waarvoor ik jullie zeer dankbaar ben! Toen de visite uiteindelijk naar huis was, besloten we dat de kinderen met mama in het grote bed mochten slapen en ik zou in een van de bedden van de kinderen slapen. Nadat ik nog wat dingen afgehandeld had, belandde ik uiteindelijk in bed. Nu is het zo, dat ik voor het slapen gaan altijd de dag doorneem en een  meditatie oefening doe.

Marcel Graumans

Binnen het proces van bewustwording, de dood van het ego, is zelfverantwoordelijkheid een belangrijk iets. In plaats van de oorzaak van dingen die in je leven gebeuren, situaties waarin je terecht komt en dingen die je raken, buiten jezelf neer te leggen, is het noodzakelijk om bij alles naar binnen te kijken. Zolang je externe factoren de ‘schuld’ geeft van dat wat jou overkomt en dat wat jou raakt, ben je bezig met jezelf voor de gek te houden. Dat wat je buiten je waarneemt is een afspiegeling van wat er innerlijk speelt. Via je gedachten en gevoelens bewust of onbewust ben je schepper van je eigen werkelijkheid. Jij bent verantwoordelijk en niemand anders.

Ik kwam in een schrijfblok een stuk tekst tegen van 3 juli 2012 en ik wil graag wat stukjes met jullie delen en laat het fungeren als een note aan mezelf: Actief handelen (lees: bewust keuzes maken) ten opzichte van je eigen gedachten, gevoelens en emoties ten aanzien van situaties en gebeurtenissen, zorgt voor een betere beheersing van het emotionele - en mentale - lichaam en maakt de integratie van de verschillende lichamen eenvoudiger. Door bewust je keuzes te maken ten aanzien van je gedachten, gevoelens en emoties - en er een bepaalde afstand van te nemen, de situatie neutraal te benaderen - en zo geen negativiteit uit te zenden, voed je niet langer een negatieve spiraal. Daarmee help je jezelf en 'anderen'. Omdat alles één energie is, verandert jouw houding en manier van in het leven staan het gehele Universum.

De laatste dagen bemerk ik een gevoel van ‘thuiskomen’. Thuiskomen in een wereld voorbij alle illusie en manipulatie. De wereld van Alles en Niets. Wanneer ik spreek over ‘voorbij alle illusie en manipulatie’ en ‘Alles en Niets’, heb ik het niet (alleen) over de MATRIX, maar over het gehele construct – inclusief astrale werelden - dat wij zijn gaan zien als ‘de werkelijkheid’. Een ‘werkelijkheid’, die wij als echt beschouwen, maar die – wanneer ik afga op de signalen van mijn innerlijke Licht en weten van de afgelopen dagen – wel eens één grote virtuele speeltuin zou kunnen zijn.  Toen ik een kind was, wist ik het zeker. Alles wat ik om me heen zie, is een illusie die – ten faveure van de agenda van het duister – volledig synthetisch en gemanipuleerd is. Later verdween dat inzicht naar de achtergrond om plaats te maken voor allerlei MATRIX conditionering. Jaren later, verkreeg ik opnieuw dat inzicht met betrekking tot de illusie en manipulatie.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees