Esther Buijs

Esther BuijsEsther Buijs is Trainer en Coach. En altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden. Ze is geboeid door verschillende onderwerpen; Menselijk Gedrag, Marketing, Ondernemerschap en Spiritualiteit. Zij overbrugt de kloof tussen denken, willen en doen.De levensloop, scholing en ervaring van Esther maakt dat zij een positief gerichte bewustwording creëert. Na jaren gewerkt te hebben met uiterlijke verzorging nam zij een belangrijke stap in haar leven. Zij ging zich richten op de innerlijke verzorging van de mens. Immers, wie zijn uiterlijk goed verzorgt maakt vaak een eerste indruk die velen aanspreekt. Maar het is de geestelijke rijkdom die mensen aan je bindt en je geliefd maakt. Daarom dat Esther op een bepaald moment in haar leven voor een ommezwaai koos. Het werken met haar intuïtieve vermogen blijkt een schot in de roos te zijn.  Esther Buijs is erkend Enneagramtrainer & OpleidingsCoach; met als specialisatie Groepsdynamica. Maar ook gediplomeerd SpiritueelCoach, Gezins & Kindercoach, ManageYourMind,- Marketing,- en Social Media Trainer.

Esther Columns

Zelf merkte ik het ook,  ik kon zelfs een aantal weken niet hardlopen, wat ik normaal gezien altijd, al bijna 4 jaar lang, twee keer per week doe. Waarom dat niet lukte? Hardlopen brengt me heel erg naar de aardse frequentie. Dat is o.a. een reden waarom ik hardloop! Om goed te aarden. Maar het was gewoon even nodig om naar de hogere frequenties te gaan. Dat moest mijn lichaam blijkbaar ook verwerken en daarom zo’n enorme vermoeidheid.  Ik weet zeker dat er velen met mij deze energieverandering hebben gevoelt. Wel of niet bewust.

Wij allen zijn Eén, de wereld, de oceanen, de landen, het universum, de mensen. Het verschil zit hem in de frequentie. Daardoor materialiseert het op een andere manier, het ziet er anders uit. Wij zijn allemaal ontstaan vanuit de energie uit het universum, daarom kan het niet anders zijn, dat wij allen één zijn. Toch is er veel verschil in de wereld, rassen mensen, soorten land, ander water, er is regelmatig veranderlijk weer en toch komt het allemaal vanuit een zelfde bron.

Alles is energie. Woorden, kleuren, mensen, …overal ligt een bepaalde ‘kracht’ in verscholen. Dat kan zowel negatief als positief zijn. Een simpele logica zal je doen laten beseffen dat positieve woorden of mensen een heel andere energie hebben dan negatieve woorden of mensen. Maar zelfs wanneer je positief ingesteld bent, komt het regelmatig voor dat je negatief denkt. Of in ieder geval; dat er negatieve woorden door je gedachten schieten. Oordelen over anderen bijvoorbeeld!

Esther Buijs

Vernieuwing is verandering. Herboren worden in een nieuw proces. Pasen staat symbool voor vruchtbaarheid, plannen maken. Vruchtbaar maken van je leven. Het thema van de afgelopen volle maan/de energie die er nu heerst is; loslaten en afsluiten van oude overtuigingen en energieën.  En weer opnieuw beginnen in de volgende fase. Opnieuw beginnen of herboren worden dat wil niet zeggen dat je een totaal ander leven gaat beginnen.  Voor sommige mensen zal het wel zo zijn, een ander leven beginnen.  Door een scheiding, verhuizing, andere baan, ja, ook dat is herboren worden.Vernieuwing is; in een nieuw proces stappen.

Verschillende lagen de diepte in. Onzekerheid is iets waar veel mensen mee te kampen hebben. Ik kan wel te zeggen; iedereen! Hoeveel ben je waard? Waarover heb je wel zelfvertrouwen? De ene is onzeker over zijn uiterlijk, de ander over zijn kennis, de ander over zijn manier van communiceren, onzeker over of het huis wel schoon genoeg is, de opvoeding van de kinderen. In het verkeer, …noem maar op!  Onzekerheid komt uit de emotie; ‘Ik ben niet goed genoeg’. Wanneer ben je wel goed genoeg? Want, waarmee of met wie vergelijk jij jezelf? Wat is je referentiekader?

Wet van Vacuüm een onderdeel van Gedachten Kracht. Net zo werkzaam als de Zwaartekracht! Stel; Er staat een kopje op tafel. Kan er op diezelfde plek iets anders neergezet worden? Nee toch? Stel; Er staat een auto op een parkeerplaats. Kan er op die parkeerplaats een andere auto gezet worden? Nee!!! Wanneer wel? Zodra je weghaalt wat er al op die plaats staat. Simpel is dat. Je kan er iets anders voor in de plaats neerzetten. Een vaas ipv een kopje, of een motor ipv de auto. Dat is de wet van Vacuüm. En die wet, kan je op nog veel meer interessante manieren toepassen. Kijk eens rond in je huis. Wat staat er allemaal wat je niet meer wilt, omdat het aan vervanging toe is, maar je het ‘nog bewaart’ omdat je geen vervanging hebt?

Harts-bewustzijn is; Energie stroming vanuit je hart. Kan je het leven zien vanuit harts-energie? Dat is wat anders dan liefdes-energie. Harts-bewustzijn is anders dan liefdes-bewustzijn. Het is een nóg hogere frequentie dan liefde. En het begint bij jezelf.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees