Aline en Christoph


Ik ben Aline Van Meer. Op 3 december 2008 is mijn partner en tweelingziel, Christoph, overgegaan en is mijn pad naar de Nieuwe Wereld op een dramatische manier versneld. Ik wist dat ik niet zou kunnen voortleven zonder de ervaring en het weten dat Christoph nog aanwezig is en mijn intense vraag naar bevestiging van wat ik intuïtief al lang wist – dat dood en afscheid een illusie is – zorgde ervoor dat ik in recordtempo wakker werd uit de droom die dualiteit en 3D leven vormt. Nadat Christoph was overgegaan stond hij vrijwel onmiddellijk terug naast mij. Zijn overgang naar de Meesterwereld ging vlot en dit was nog maar de eerste stap in onze weg samen. Wij zijn hier en voeren een taak uit.Het brengen van De Nieuwe Wereld , de energie van 5D naar deze aardse dimensie die versluierd en verduisterd is geweest voor eeuwen en eeuwen.


 

Het “Beest” waarover gesproken wordt in het onderdeel van de Openbaring van Het Nieuwe Testament wordt gezien als de Duivel of Satan geincarneerd op Aarde maar wij hebben een andere kijk op het “Beest”. Het “Beest” is niets meer en niets minder dan DE leugen en de vader van leugens. Satan en De Leugen zijn hetzelfde. Dit is waarom het onderdeel van de Bijbel die dit beschrijft Openbaring noemt. Omdat de waarheid geopenbaard wordt in dit tijdperk. Het is de volledige ontmanteling van de grootste leugen ooit vertelt aan de mensheid.  

De mannelijke vrijheidswonde is een poging in dualiteit om zijn gevoel van authoriteit, dat hij had wanneer hij in eenheid was met zijn vrouwelijke, terug te krijgen. De vrouwelijke veiligheidswonde is dan weer een poging in dualiteit om haar gevoel van creatie kracht, dat ze had wanneer ze in eenheid was met haar mannelijke, terug te krijgen. Wanneer het mannelijke (de man) een was met het vrouwelijke (de vrouw) had hij authoriteit over zijn eigen bestaan en daardoor was vrijheid compleet niet aan de orde aangezien er geen vrijheid/slavernij dualiteit bestaat in eenheid.

Veel mensen zijn op zoek naar hun sprookjesrelatie, denkend dat hun wereld een `en ze leven nog lang en gelukkig` zal worden vanaf het moment van hun ontmoeting - maar elkaar ontmoeten is slechts de start van hun reis samen.  Zielsverwanten, tweelingzielen ed brengen waarheid in de relatie. Hun energetische band die ze hebben zorgt voor een schijnwerper die ligt schijnt op wie ze werkelijk zijn voor elkaar en in zichzelf. Hierdoor worden de programma’s die in hun kindertijd geprogrammeerd werden zwaar uitgedaagd. Zij kunnen niet langer blijven bestaan wanneer het licht van de waarheid op hen schijnt.

Voor de mensen die de Radio uitzending van Aline Van Meer op Finding Voices Radio op 24-08-2012 gemist hebben kunnen deze hier onder op nieuw luisteren. Het was een Prachtige Uitzending met veel positieve energie en juiste boodschappen in voor de weg naar de overgang waar we nu inzitten. Hartelijk bedankt aan Aline en Christoph en natuurlijk ook niet te vergeten Finding Voices Radio presentator Jeroen Ghuijs

 Een zucht ontsnapt tussen mijn lippen terwijl ik me achter mijn computer neerzet. Een zucht van verlichting, van lichte voorzichtige opwinding. Het ontladen van de energie die ongekende hoogten bereikt hier in deze aardse dimensie, ons leidend naar een Nieuwe Tijd, een Nieuw Leven en een Nieuwe Liefde... Sinds Christoph is overgegaan is het voor mij een aaneensluiting geweest van onwaarschijnlijke sensaties, ervaringen, en emoties... Nu het zo ver is dat ik dit, ons verhaal en onze connectie kan en mag delen, is het moeilijk voor mij om de juiste woorden te vinden om als dragers te dienen voor de intense, alles verschroeiend pijnlijke en onwaarschijnlijk mooie band die ik voel als ik aan Christoph denk.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees