2015, het jaar van de openbaringen. Jullie zullen dit jaar vele feiten onder ogen moeten zien, die veel onrust zullen veroorzaken bij sommigen die vinden dat ze zich bewust hadden moeten zijn van wat er feitelijk aan de hand was. Ik heb jullie er al vele malen op gewezen dat jullie op een GEVANGENISPLANEET leven. Jullie waren er toen niet klaar voor om dit te horen. Nu beginnen meer van jullie dit zelf te zien. Jullie zijn gealarmeerd vanwege hetgeen jullie nu ontdekken dat de waarheid is. Toen de beslissing werd genomen om het menselijk ras tot SLAVEN te maken van degenen die de Aarde hadden BETREDEN, werden vele zaken geregeld. Alle contacten met andere planeten werden AFGESCHAFT, en de Aarde werd afgesloten (Lock down).

 

montague-veronica_keen

Jullie waren sindsdien geïsoleerd en alleen. Religie werd ontworpen en gebruikt om jullie te controleren. Hoewel de CHRISTUS waarover zij prediken NOOIT BESTOND, was hij gebaseerd op de Christus die vele honderden jaren eerder op Aarde was. Het Vaticaan begon de namen van plaatsen in het OOSTEN te veranderen om te passen in het verhaal dat zij hadden bedacht. Bewijs hiervoor is beschikbaar. Er werden enorme plannen gemaakt voor de overname die ze nu willen completeren. Velen van jullie hebben hen geholpen bij de vernietiging en uitroeiing van jullie ras. Jullie trapten in hun propaganda. Het werd nauwgezet gepland.

Er zijn nu genoeg van jullie wakker hieromtrent, om anderen te helpen zien wat jullie zo duidelijk kunnen zien. Jullie werden door de MEESTERS VAN DE MANIPULATIE, die jullie bloed drinken en jullie vlees eten om te kunnen overleven op Aarde, beduveld. Kun je echt een oogje dichtknijpen m.b.t. al diegenen die elk jaar verdwijnen? Het wordt tijd dat jullie de kwetsbaren beschermen. Degenen die door de Staat “ter verzorging” zijn opgenomen, zijn overgeleverd aan de genade van de satanische cultussen. Ze hebben jullie hulp nodig om te overleven. Jullie moeten de feiten van wat er rondom jullie heen gebeurt onder ogen zien. Ooit zullen ze bij jouw deur aankloppen. Wie zal voor jou zijn zegje doen? Jullie zijn allemaal Palestijnen!

Alleen degenen die de waarheid zoeken kunnen duidelijk zien wat de mensheid was aangedaan om mensen gehoorzame slaven voor hun ongeziene meesters te maken. Mindcontrol speelt een grote rol in jullie slavernij. Hellevuur, verdoemenis, boetedoening; alles knap in jullie gedachten geïnstalleerd om jullie onder controle te houden. Ze dienen Lucifer; niet de GOD van LIEFDE die de mensheid schiep.

Wij in de Geestenwereld zijn klaar om jullie te helpen de mensheid en de Aarde te redden, zodat alle toekomstige generaties in vrede kunnen leven. Zijn jullie klaar om met ons samen te werken om dit te bereiken? Samen kunnen we het doen. Dit is jullie grote kans om jezelf te bevrijden. Kunnen jullie de uitdaging aan? Wat heb je te verliezen? De cabal zal jullie vernietigen zodra ze jullie niet meer kan gebruiken. Hun plannen worden elke dag ontmaskerd, aangezien ze die niet meer voor jullie kunnen verbergen. Ze voeren nieuwe wetten op om zichzelf meer tijd te geven. De mensheid is nu voldoende ontwaakt om het volledige plaatje te zien, zodat mensen niet langer met een vals gevoel van veiligheid kunnen worden gesust. Zal de cabal rekenschap afleggen in september, wanneer het hoofd van de vernietiging van de mensheid zijn cohorten groet bij de Verenigde Naties op 24 september?

Neem de tijd om de waarheid te leren kennen. Vergeet de valse geschiedenis en de religies die jullie gevangen hielden. Steun je medemensen die uit hun bestaan worden weggebombardeerd. Want vandaag zijn zij het, morgen misschien jullie. Dat is het plan. Verbind je hart met de God van Liefde. Met liefde in je hart kun je je medemens geen kwaad doen. Wie leerde jullie te haten en te vrezen? Wie begon oorlogen en het moorden? Wie legden hun wil op aan de mensheid? Wie creëerde alle religies teneinde verdeeldheid en conflicten te veroorzaken? Alle wegen leiden naar Rome.

De tijd raakt op. Gebruik hem om corruptie aan de kaak te stellen en de mensheid voor uitsterven te behoeden. Ja, in het begin zullen mensen denken dat je gek bent, maar dan zal het kwartje vallen en ook zij zullen duidelijk de waarheid zien over wat er rondom hen wordt gedaan, elke dag, zonder dat ze het zich realiseerden. Nadat je eenmaal je ogen opent, kun je ze nooit meer sluiten. Opeens wordt de corruptie zo voor de hand liggend dat je je afvraagt hoe het mogelijk is dat je er zolang blind voor bent geweest. Wordt een van de velen die op Aarde zijn om haar te bevrijden en de mensheid te helpen. Treedt naar voren in het Licht. Blijf niet hangen bij de verschrikkingen die werden uitgevoerd om jullie te controleren en te vernietigen. Concentreer je alleen op het creëren van een betere toekomst voor de Aarde.

Het is een moeilijke tijd voor iedereen die de waarheid dient. De aanvallen intensiveren zich maar we laten ons niet afleiden. Help ons alsjeblieft om de mensheid vooruit te helpen naar een vreedzame wereld voor allen.

Mijn lief, we weten wat we moeten doen. We zullen niet tegengehouden worden daar de timing juist is. Met ons aller samenwerking kunnen we niet falen.

Altijd, je aanbiddende Monty.

Boodschap van Veronica

Om kanker te voorkomen: gebruik heet water, citroensap maar smaak en een kwart theelepel Bicarbonaat van Soda, elke ochtend.

Leuke post? Blijf in de toekomst op de hoogte van dit soort artikelen en word lid van mijn gratis wekelijkse Nieuwsbrief!

 

Bron : Galactic Channelings

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees