Mike Quinsey


Mike Quinsey werd geboren in Croydon (Engeland) in 1934. Hij is vader van twee zoons en tijdens zijn professionele leven werkte hij voor verschillende elektrische of mechanische bedrijven. In zijn vrije tijd schreef hij vele artikelen voor spirituele tijdschriften en het internet, en hij geeft lezingen over onderwerpen als buitenaardsen, UFO’s en genezing. Hij heeft zijn eigen spirituele radioshow op BBS Radio. De geascendeerde Meester St. Germain hem om elke ochtend achter zijn computer te gaan zitten om boodschappen aan te nemen. Sinds die tijd heeft hij ze elke dag ontvangen. Op maandag, woensdag en vrijdag channelt hij leden van de Galactische Federatie, zoals SaLuSa.


mike_quinsey

De gebeurtenissen gaan snel en er wordt druk uitgeoefend op diegenen waarvan wordt verwacht ‘Disclosure’ aan te kondigen, dit zonder dralen te doen. President Poetin is degene die hierop druk uitoefent en hij heeft op het moment de leiding over het werk om op een zo kort mogelijke termijn resultaat te boeken. Ondertussen functioneert de Aarde binnen een energiescherm dat de bescherming tegen inmenging van buitenaf in stand houdt. Jullie kunnen ervan verzekerd zijn dat jullie toekomst in handen ligt van hen die immense krachten inzetten ten bate van de overwinning van het Licht.

mike_quinsey

Gegroet allen, terwijl jullie het Nieuwe Jaar verwelkomen; het belooft zeer dynamisch te worden, waar het oude worstelt om met de nieuwe energieën om te gaan die zich snel vestigen. Het resultaat is dat er veel verwarring bestaat, vooral onder hen die alleen de gebeurtenissen aan de buitenkant zien. Maar veel ervan gebeurt buiten jullie blikveld en brengt het Nieuwe Tijdperk, dat nu aan haar vierde jaar begint, langzaam tot manifestatie. De nodige veranderingen kunnen niet langer worden uitgesteld en worden iedere dag sterker. De duistere garde probeert nog steeds de onmiskenbare signalen dat hun tijd bijna voorbij is, te ontkennen.

mike_quinsey

Zaken hebben plotseling een wending genomen dat het einde markeert van de invloed van de Cabal, wat betreft hun vermogen om de gebeurtenissen in de toekomst te dicteren. Hun plan is deels terug gezet door de buitengewone response van de mensen, die zichzelf verzameld hebben in groepen die hun tijd besteden aan het Licht van de Waarheid. De volle omvang van de macht van de Illuminati mag hen niet bekend zijn, maar in plaats van een confrontatie hebben zij zich gerealiseerd dat door meer kracht aan het Licht te geven, de zaken meer dan in evenwicht komen. Inderdaad, met de hulp van andere krachten van het Licht kunnen zij snel vooruit gaan met de veranderingen die hun zege zeker zal stellen.

mike_quinsey

Jullie zijn 28 september gepasseerd, een belangrijke datum omdat een aantal gebeurtenissen tot een einde kwam of een piek bereikte. Het heeft geen invloed gehad op jullie maar in algemene termen heeft het de “lat verhoogd” en naarmate de tijd verstrijkt zullen velen van jullie significante veranderen beginnen op te merken. Het is duidelijk dat de hogere vibraties geen veranderingen kunnen brengen. Alhoewel jullie Journalistiek onder controle staat en jullie niet al het belangrijke nieuws te lezen krijgen, zullen jullie desalniettemin zien dat de Ontwaking van de Mensheid zich aan het verspreiden is. Je vraagt je af wat zich op Aarde afspeelt in plaats van het automatisch accepteren van wat er gebeurd.

mike_quinsey

Geliefden, wat is er een belangrijke en opwindende tijd aangebroken waarin velen van jullie in staat zijn de verheffing te voelen die voortkomt uit het niveau van de binnenkomende energieën. Degenen onder jullie die dat voelen, zullen zonder te twijfelen weten dat de veranderingen beginnen welkome veranderingen tot stand te brengen. Jullie hoeven alleen maar om je heen te kijken om te zien dat er bewijs is voor veranderingen ten goede. Heel binnenkort zullen jullie nog meer bewijs hiervan zien en zal het duidelijk worden in welke richting de Mensheid zich begeeft. Er zal een noodzakelijke zuivering plaatsvinden van het oude dat jullie niet langer dient, maar tegelijkertijd zullen de nieuwe energieën geïnstalleerd worden.

mike_quinsey

Voor degenen onder jullie die de laatste berichten volgen heeft de afgelopen tijd wel laten zien dat er veel activiteit plaatsvindt. Jullie zullen je er ongetwijfeld ook van bewust zijn dat de Duisteren nauwlettend worden gevolgd om ervoor te zorgen dat ze niet kunnen doorgaan met hun plan voor wereldoverheersing. In feite worden hun activiteiten beperkt op manieren die ervoor zorgen dat zij niet langer het plan voor jullie vrijheid kunnen verstoren. We kunnen van onze kant bevestigen dat de veranderingen versnellen en er grote vooruitgang wordt geboekt. Er is geen twijfel dat jullie zeer binnenkort op de hoogte zullen zijn van belangrijke gebeurtenissen die jullie in de New Age zullen brengen door te voldoen aan een aantal reeds gemaakte beloften.

mike_quinsey

Dierbaren, er gebeurt nu zoveel, dat hoewel we maar voor korte tijd zijn weggeweest, de gebeurtenissen elkaar steeds sneller opvolgen en binnen relatief korte tijd onze intenties naar jullie toe duidelijk zullen worden. Er is nooit een tijd geweest dat we niet actief zijn geweest, maar om redenen van geheimhouding om bemoeienis door de Duisteren te vermijden, hebben we altijd stilletjes ons werk gedaan. Het podium is in gereedheid gebracht voor een aankondiging van onze intenties, en als die stap is gezet zullen er een heleboel volgen. Jullie hebben al een tijd geduldig gewacht en wanneer het echt gebeurt zullen jullie niet teleurgesteld worden.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees