Matthew Ward

 Matthew Ward
SUZANNE WARD werd geboren in Youngstown (Ohio, USA) in 1933. Zij verhuisde naar Miami, waar ze trouwde en waar haar vier kinderen werden geboren. Zij woonden in Panama van 1965 tot 1972. Toen scheidde ze en verhuisde met haar kinderen naar Washington DC. Ze werkte als editor voor verschillende wetenschappelijke tijdschriften en als communicatiemanager voor een multinational. Met haar familie van geadopteerde honden wonen Suzy en haar man Bob nu in een landelijk gebied in de buurt van Vancouver, Washington. Haar andere drie kinderen wonen in Latijns Amerika. In 1980 overleed haar zoon Matthew tijdens een auto ongeluk. Kort daarna werd zij geleid naar drie mediums, die allemaal zeiden dat Matthew weer contact met haar zou opnemen.


Matthew Ward

Noord Korea; President Poetin; Zika virus, microcephaly; vluchtelingen; uitdagingen; “ware zelf”; wat gebeurt er met zielen die talmen bij de Aarde, bij abortus, zelfmoord. Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. We beginnen met ons te richten op de gedachten die over de hele wereld voorin ons hoofd zitten.Noord Korea’s recente successen in raket kennis waren niet onverwachts gezien door analisten die deze activiteit hebben gadegeslagen in dat land; desondanks is dit van zorg omdat Kim Jong-un gezien wordt als onstabiel, egoïstisch en ambitieus.

Matthew Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen in dit station, dit is Matthew. We verheugden ons samen met jullie toen tijdens de laatste dagen van 2015 gejuich opklonk omdat een internationale overeenkomst was goedgekeurd die als leidraad zal dienen in jullie door mensen veroorzaakte klimaatverandering. Het is zo dat Moeder Aarde op mondiaal niveau geleidelijk aan naar een meer gemiddeld klimaat gaat; de economische maatregelen zijn echter essentieel voor jullie gezondheid, die van de planeet en die van toekomstige generaties, en de hoge trillingen van hoop aangaande deze in samenwerking bereikte mijlpaal versterken de wil om de gestelde doelen te bereiken.

Matthew Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen vanaf dit station, dit is Matthew. Zeker zal een arme ziel er niet mee instemmen dat het jaar zich schijnt in te dammen, maar weinigen wisten wat ze waarnemen terwijl de tijd sneller voorbijgaat, dan zijn het de energie lagen waar de Aarde doorheen gaat of dat de tijd-versneller sensatie sterker wordt terwijl die nog hogere vibrationale niveaus ingaat. Jullie weten dit, maar het is niet waarschijnlijk dat jullie gedachten op dit moment over de werking van de universele wetten gaat, maar eerder over holiday activiteiten, en ons hieraan houdend, zullen we spreken over de traditionele muziek van dit seizoen.

Matthew Ward

Met Liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. De Aarde draait rond in astrale lagen waarin vibraties in een versneld tempo op jullie gemeenschap een impact hebben. Doordat de lineaire tijd verder alles ”vermorzelt” wat in jullie wereld naar herstel wordt geduwd, naar oplossing of tot het laatste moment, en derde dichtheid karmische ervaringen sneller naar voltooiing gaan. Deze versnelling veroorzaakt dat de Illuminati irrationele wanhopige maatregelen nemen om vast te blijven zitten aan de overblijfselen van controle in New York City en Washington DC.

Matthew Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station. Dit is Matthew. Al vroeg bij de koers van Aarde’s ascentie, waren de energie golven mild en incidenteel, en de meesten van de bevolking gingen zwijgend verder door de status quo te accepteren. Toen de planeet de lagen bereikte waar de golven sterker en frequenter waren, begon de openhartigheid serieus over niet getolereerde condities en verhitte activiteit. Nu gaan stemmen op over de wereld naar een crescendo omdat de volkeren krachtig zichzelf bevrijden van de laatste overblijfselen van millennia overheersing door duister denken en duistere harten.

Matthew Ward


Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Terwijl informatie uit talloze bronnen binnenstroomt, onthoudt dan dat slechts iets ervan feitelijk is – veel is des-informatie, misinformatie, niet complete dekking, vervormde waarnemingen of niet geïnformeerde opinies – en dat alles dat feitelijk gebeurt, een bedoeling heeft. Dit houdt in wankelende economieën of die welke bankroet zijn; protesten over onrechtvaardigheid; terrorisme, weersextremen en natuurlijke rampen; massale aantallen vluchtelingen, reorganisaties van zaken en regeringen; en ja, zelfs FIFA’s schandelijke operatie.

matthew

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Laten we eerst spreken over de aardbevingen in Nepal in de context van planetaire en persoonlijke ascentie. Moeder Natuur joeg negativiteit uiteen die voornamelijk geproduceerd werd door bloedvergieten en door angstige, ernstige condities waarin grote aantallen van jullie bevolking wonen. Als negativiteit toegestaan werd om zich verder op te stapelen, zou het Aarde’s vage evenwicht in de war brengen en omgekeerd haar ascentie koers beïnvloeden; om te voorkomen dat ze aardbevingen, trillingen, vulkaan uitbarstingen en grote stormen gebruikt om negativiteit los te laten als dit zich verzamelt.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees