Arthura Hector

Arthura
Arthura is energetisch reisleidster en reist multidimensionaal naar de andere dimensies en planeten, heeft telepatisch contact met de Sterrenwezens zoals Ashtar en de Engelen van het Licht. Haar werk is de energie herstellen in de mens en om de mens, kan negatieve energieën verwijderen in samenwerking met deze Cirkels van het Licht. Communiceert met alles wat bewustzijn heeft: Natuur, dieren, overledenen, spirits, buitenaardse Sterrenwezens en de Engelen van het Licht. Zie haar websites: Ashtar's Page channelingen, the Ashtar Command Web en Nieuwe Aarde Kinderen.


 

Ashtara: Wie was Lucifer? Lucifer was het wezen in het PARADIJS die God zeer na stond, een stralend mooi wezen van Licht. De morgenster Venus die de zon in de ochtend aankondigt en in de avond het signaal van de ondergaande zon tekent. Lucifer groeide verder als bewustzijnsvorm, in deze bewustzijnsgroep werden de Engelen erg getroffen door de diepzinnige woorden van Lucifer die hen harten bevruchten met de Tonen van het Licht en de Eenheid. Het was een bijzonder mooie en vruchtbare tijd en het Goddelijk Bewustzijn was zeer krachtig aanwezig in de mens, die vredelievend samenleefde in het PARADIJS van God.

Elk mens is een spiegel van God en reflecteert Zijn Licht naar de wereld buiten zichzelf. Weet dat elk hart deze Gods-vonk in zich draagt en daarom de spiegel van God wordt genoemd. Wanneer de poorten van het HART geopend zijn, kan er LICHT en LIEFDE gereflecteerd worden. Op aarde is er een dualiteit, deze dualiteit kan het hart sluiten of de poorten op een kier zetten. De reflectie van God, wordt dan de reflectie van de aarde in Haar dualiteit en soms in haar negativiteit. Er wordt een spiegel voor deze mens neergezet en wanneer deze mens met een gesloten hart zijn ziel laat reflecteren, wat ziet men dan?

De Azuriete Draak heeft een verbinding met de Azuriete diamant energie. Vanuit de Azuriete blauwe diamant verijst de Azuriete blauwe draak. Als de eerst geborene uit de Elohim, de Creators van de Drakensoorten. De eerste draken waren enorm Wezens met een prachtige energie. Hun energie was zeer stralend en het waren Goddelijke Wezens, immens groot. Vanuit de verschillende stralen ontstonden de Draken van de Elohim. Elke straal had zijn oorsprong vanuit de 7 Goddelijke Hoofd-diamanten waaruit de Blauwe, Goudgele, Roze, Witte, Groene, Paarse en de Violette straal stroomde. Elke kleur bevat een andere energie en vermogen.

Arthura Hector

Goede dag, hier is Ashtar met een uitleg over het kosmisch vrouwelijk, de 12de chakra van de aarde en de 12de Maanpoort. De laatste poort 12 van het jaar 2013 gaat open. Tijdens de nieuwe maan opende de poort zich op 3 december 2013. Dit is de poort van de kosmische vrouwelijke energie. Wanneer de mens zich verbindt hiermee zal er bewust een opening gecreëerd worden in de energie. Het punt van de twaalfde laag wordt nu geactiveerd op aarde. Dit is de 12de chakra van de aarde, die op het punt staat geactiveerd te worden. Dit vindt plaats op 17 december 2013.Wat betekend het kosmisch vrouwelijk eigenlijk en wat doet het met de aarde en de mens?

Arthura Hector

Goede dag lieve mensen hier is Ashtar In de spirituele groepen op aarde is er veel verschil in energie. Dat komt omdat er op aarde vele soorten energieën werkzaam zijn. In principe is de aarde een prachtige samenstelling van vele soorten energieën bij elkaar, zowel in de fysieke mensvorm als in de energetische lagen. In het energetisch veld is er nog veel meer te vinden. In de verschillende energielagen van de aarde wonen vele soorten energieën. Nu de aarde de overgang maakt naar een totaal nieuwe wereld, komen er andere energieën bij en nieuwe energielagen ontstaan. Deze worden steeds zichtbaarder voor de mens.

Er bevindt zich nergens zoveel dualiteit en manipulatie als in de politiek. Hoe meer verwarring hoe meer de mens het vertrouwen in zijn basis verliest. Blijf vertrouwen lief mens! OBSERVEERDERS Er is een deel in de politiek werkzaam als achterban, deze beïnvloeden de openbare machthebbers op aarde. In die achterban zijn er die alleen observeren, zij observeren en geven de informatie door. Zij zijn de ogen van de kosmos zoals het Ashtar Command en dragen verantwoording af aan de Galactische Federatie van het Licht. De observeerders zijn de `stille medewerkers` onder hen op aarde.

Goede dag lieve mensen van de aarde, Ik ben Ashtar en laat jullie weten dat het centrum van communicatie open gaat. Wat is het centrum van communicatie? Dit is het centrum in jullie brein wat diep geraakt wordt: de pijnappelklier. Moeder Aarde, Gaia, zal in haar bewustzijn versterkt worden door de aanraking van de toon 10, de maanpoort die nu langzaam open gaat. De komende twee weken zal deze energie in en op de aarde neerdalen om de pijnappelklier te activeren. Zoals jullie weten zal de aarde 13 chakra's gaan openen in dit jaar. Deze 13 chakra's zullen één voor één open gaan om steeds een andere toon te maken.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees