Aartsengel Michaël

De energie van Michaël is heftiger en krachtiger (maar tegelijkertijd ook beschermend) dan van de andere Aartsengelen. Als Michaël verschijnt en aan het werk gaat, dan gaat de aarde en de mensen door allerlei crises heen. Michaël is de grote schoonmaker op het geestelijk vlak, hij woelt en schudt het leven flink door elkaar. Hij maakt ons meer bewust van de geestelijk wereld, hij opent het gordijn dat ons zo lang van de geestelijke wereld gescheiden hield van de matriele wereld, hij legt een sterk verlangen van vrijheid in ons neer, hij wijst ons de weg naar binnen. Verschillende personen Channelen hier mee.


01michael

Krachtige Energie Toevoeren Triggeren Verschuivingen: Ontwaken van de Slapende Tweelingen, “Het Buigen van de Werkelijkheid”, Binnenkomende Veranderingen - Nieuwe Codes ontgrendeld. Plus; Gedeelde Tweeling Dromen, Vermengende Tijdlijnen, Synchroniciteiten, Deja Vu, Tekens Dat Je op het “Juiste Pad” bent…. Dierbare iedereen, Dank je wel voor hier te zijn en deze boodschap te ontvangen.

Michael_by_deaconZR

Geliefden: Terwijl jullie leren in te tappen op de kosmische archieven in de hogere rijken, beginnen jullie je besef van jullie kosmische afkomst te verbreden. Het proces van hereniging is goed onderweg, en daarom, streven vele getrouwe Dienaren van het Licht ernaar om de vele facetten van hun Goddelijkheid opnieuw op te eisen.

Michael

Steve Beckow: Ik had een persoonlijke lezing met Aartsengel Michael op 27 Mei 2016, via Linda Dillon. Dit transcript is van interesse om twee redenen. Eén is dat het laat zien hoe het Gezelschap van de Hemel ziekte, in mijn geval, gebruikt heeft om een Lichtwerker te herrasteren, opnieuw te vormen en opnieuw te bewerken om hen voor Ascentie toe te rusten. Als anderen precies nu ziekte ervaren, zouden jullie in overweging willen nemen wat hij hier zegt, dat ziekte gebruikt werd om mij te vertragen en mij ertoe te krijgen om te herbalanceren ter voorbereiding op de grote/belangrijke aankomende gebeurtenissen. Jullie misschien ook?

Michael

Hallo Goddelijken, Dank je wel voor bij ons te zijn. Wij zijn behoorlijk opgetogen over deze conversatie van vandaag, want de tijd is gekomen om een zeer directe conversatie te hebben op een manier die wij nog niet met jullie gehad hebben. Onlangs hebben wij specifieke suggesties aangeboden voor met jullie geest en jullie gedachtegewoontes en bestaanspatronen te werken, zodat jullie meer capaciteit zouden kunnen openen om vrijelijk te denken, om meer open te staan om vrijelijk te denken, en daarom andere ervaringen van binnenuit jullie mensheid te hebben.

Michael

Geliefde Familie van het Licht, wij verwelkomen jullie naar een Nieuw Jaar overeenkomstig jullie Aarde kalender. Het zal een jaar zijn waarin jullie de kans aangeboden zal worden om jullie huidige Ascentie en ontwakingsproces te voltooien, en om volledig over te gaan naar het Multidimensionale Meesterschap in jullie leven. 2015 was een uitdagend jaar, aangezien de ontwaking en het ascentieproces momentum verzamelde. In 2016 zullen jullie een vierjarige overgangsperiode voltooien welke in 2012 begon. In deze periode, werd de Aarde volledig verankerd in de Vijfde Dimensie, en de Licht Strijders en Wegwijzers begonnen het proces van in/naar de volledige Multidimensionale expressie op de Aarde te stappen.

Michael

Geliefde Aartsengel Michael, Naar aanleiding van de woorden van Blossom Goodchild die me diep geraakt hebben, zie de tekst, graag een liefdesbrief van u aan ons. Tekst van Blossom: "Blossom: Lieve Liefde … in de Hoogst Zuivere vorm van zichzelf. Ik vroeg me af of wij even kunnen praten? Zoals u zich zeker bewust zult zijn, is onze Planeet Aarde in een staat van enorme chaos … dankzij sommige van de Menselijke Wezens die erop leven … en er alles van afpakken wat zij kunnen, hoewel daaraan absoluut geen behoefte is! Diezelfde Menselijke Wezens lijken elkaar zonder reden te doden en ik wil U vragen … wat denken ze ermee te winnen? Er zijn wel duizend andere vergrijpen die ik zou kunnen noemen, maar ik neem aan dat u, omdat u bent Wie U Bent … zich hier al bewust van bent?

Zonnewende 2015

Geliefde Familie van het Licht, jullie Planeet bereikt een belangrijk moment in diens proces van Ascentie en Transformatie. Als jullie het "Gebeurtenis Gebied" binnengaan van de Juni Zonnewende op de 21ste Juni, voelen jullie de binnenkomende en krachtige energieën van de Leeuwenpoort, de 8/8/8 en de laatste Maansverduistering van de tweejarige reeks op de 28ste van September. Deze gebeurtenissen markeren het definitieve "aarding' proces" van de Kosmische Diamanten Hart Frequenties in/naar de Multidimensionale Aarde Rasters, alsook de Geboorte van de Nieuwe Aarde Ziel. Dit is het werkelijke begin van de Aarde Ster/Planeet als een Multidimensionaal experimenteel werkelijkheidsgebied voor alle Licht Wezens die kozen te incarneren op de Aarde.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees