We kunnen ons opnieuw afstemmen op de veranderende elektromagnetische energievelden van de aarde Er is een grote transformatie op komst in de evolutie van de mens. Evolutionaire verandering wordt aangedreven door energie. Deze 'nieuwe energie' is kosmische energie. De aarde wordt op dit moment bestookt met zonne-, kosmische en galactische elektromagnetische energie. Wij leven in een 'elektromagnetisch universum' en volgens wetenschappers is het elektromagnetische veld van de aarde veranderd. Daardoor vinden er ontwikkelingen plaats in het menselijke elektromagnetische veld. De volgende stap op de evolutionaire ladder is dat wij de balans en harmonie leren vinden in ons leven, onze relaties en met de aarde.

 

Afstemmen-op-de-kosmos

Klik op het boek voor meer info

Om dit te bereiken moeten we de 'nieuwe energie' op aarde gebruiken en onze energievelden versterken. Zo leren we om te gaan met de constante veranderingen in het elektromagnetische veld.

Recensie(s)

De Engelse natuurkundige en geofysica biedt een baanbrekend verslag van pionierswerk in de astrofysica en de kwantumfysica met o.m. bewijs voor een extreme instroom van kosmische, galactische elektromagnetische energie ('ruimteweer') in ons zonnestelsel, katalytisch resulterend in meer zonnevlekken dan ooit. Diverse planeten, niet alleen de aarde, laten ingrijpende en onomkeerbare opwarmingsverschijnselen zien. De 'veldbedrading' van de aarde verandert door die 'zonnewind' en kosmische regen van orbs en octaeders zodanig, dat er een evolutionaire uitdaging aan onze aanpassing wordt gepresenteerd via menselijke, geestelijke invloed op een zich nog steeds ontwikkelend energieraster op het aardeoppervlak. Er bestaat geen lege ruimte, maar alles blijkt met alles via strengen elektromagnetisch plasma (geioniseerde gaswolken met zelforganiserend gedrag) verbonden binnen een octaedervormige (zoals diamant) rasterstructuur. Rennison verklaart hiermee ook veel oeroude mythologische en spirituele informatie. Met zeer uitgebreide noten, glossarium, register en aanhangsels. Fascinerend verslag, uitzonderlijk briljant wetenschappelijk onderbouwd; stond in 2009 lang in de Britse boeken Top Tien. Omslag met kleurenfoto van ruimteweer. Zeer brede bladspiegel. Zie www.susanrennison.com.

Bezoek ook onze Webshop en Facebook Pagina voor producten op basis van Aloë Vera.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees