De vier inzichten van Don Miguel Ruiz is wereldwijd een van de meest geliefde spirituele boeken. En niet voor niets! De kracht zit hem in de eenvoud: Wees onberispelijk in je woorden, Vat niets persoonlijk op, Ga niet uit van veronderstellingen, Doe altijd je best. Zo luidt het Tolteekse recept om een gelukkig en vrij mens te worden. Deze verrassend eenvoudige, maar doeltreffende leefregels, gebaseerd op de oude Tolteekse wijsheid geeft Don Miguel Ruiz, de auteur van dit boek en zelf van Tolteekse afkomst. Als we deze vier inzichten consequent en radicaal toepassen in ons dagelijks leven, gaan we alles door een heel andere bril bekijken. We zien in dat wijzelf de enigen zijn die ons eigen geluk en welzijn kunnen creëren.

 

De vier inzichten
Klik op het boek voor meer info

Nu leggen we de verantwoordelijkheid daarvoor vaak nog graag bij anderen. Liefde is daarbij een overkoepelende energie, een allesdoordringende kracht die het leven kan veranderen van een hel in een hemel. De manier waarop Ruiz ons dit laat zien ligt zo voor de hand dat je je afvraagt hoe het mogelijk is dat we met zoiets eenvoudigs niet allang een begin hebben gemaakt...

Recensie(s)

Op een doeltreffende, soms wat confronterende manier geeft de schrijver vier inzichten om een gelukkig en vrij mens te worden. Het boek raakt je, laat je heel goed zien in wat voor een 'droom' de mensheid leeft, maar geeft tegelijkertijd de 'tools' om uit deze droom te ontwaken. Het is een boodschap van liefde en predikt tegelijkertijd tegen de angst. De vier inzichten (wees onberispelijk in je woorden, vat niets persoonlijk op, ga niet uit van veronderstellingen, doe altijd je best) spreken in principe voor zichzelf maar door de uitgebreide uitleg en de voorbeelden die erbij gegeven worden, gaan ze leven en dringen ze langzaam aan door tot je bewustzijn. Dit boek kan ingedeeld worden in de categorie Neale Donald Walsch; degenen die zich aangesproken voelen door dat boek, zullen zich zeker ook aangesproken voelen door deze vier inzichten. Het boek is goed leesbaar en heeft een overzichtelijke indeling. Omslagfoto in kleur van een Tolteekse piramide. Lang, smal boekje.

 

 

Bezoek ook onze webshop

en meer info op de Facebook Pagina

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees